LYHYTTERAPIA

Ahdistaako?
Oletko masentunut?
Vaikeutta solmia ihmiskontakteja?
Työuupumusta?
Stressiä?
Unettomuutta?


Kognitiivisen lyhytterapian avulla opit tunnistamaan sinulle haitallisia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka aiheuttavat sinulle ahdistusta, masennusta, yksinäisyyttä, erilaisia pelkotiloja ja syömishäiriöitä.

Kognitiivinen lyhytterapia on tutkitusti tehokasta. Lyhytterapian nimi tulee siitä, että se on pituudeltaan rajattu hoitosarja. Menneisyyttä käsitellään vain siinä määrin kun se on tarpeellista nykyisten oireiden ymmärtämiseksi.

Pian voit nauttia sellaisesta elämästä, missä elämääsi hankaloittavat tunteet ja oireet ovat pois.

Mielessä pyörivät uhat tai asioiden vatvominen jäävät taakse. Tulet tietoiseksi tunteistasi ja pystyt käsittelemään myös vaikeita tunteita ilman, että sinun tarvitsee painaa niitä voit tietoisuudestasi. Tietoisuudesta pois painetut tunteet varastoituvat kehoosi ja ilmoittavat itsestään erilaisina psyykkisinä ja kehollisina oireina.

Kognitiivinen lyhytterapia on keskustelu- ja mielenterveysapua mieltäsi painavien hankalien tunteiden ja ongelmien käsittelyyn.

Lääkärin lähetettä ei tarvita. Voit hakeutua lyhytterapiaan itse. Yleensä käyntejä on 5 - 20 kertaa. Joskus jo 1 kerta riittää.

Kognitiivinen lyhytterapiakäynti maksaa asiakkaalle 77 eur (60 min). Tutustumiskäynti on puoleen hintaa 38,50 eur. Asiakastietoja ei kirjata Kantapalveluun.

Haluaisitko keskustella lyhytterapian soveltuvuudesta sinulle vai kysyä siitä lisää? Varaa silloin maksuton 20 min (video)puheluaika sähköisestä kalenteristani Vello.fi/iloelaa/.

Voit varata sinulle sopivan lähikäyntiajan tai etävastaanottoajan myös suoraan sähköisestä kalenteristani Vello.fi/iloelaa/.

Voit myös soittaa tai lähettää tekstiviestin p. 040 161 8895.

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja kehon reaktioihin sekä tekoihin.

Terapiaprosessin aikana työstetään ongelmastasi riippuen mm.
- tunnetaitoja
- tunteiden säätelyä
- tavoitteellisen toiminnan ohjausta
- kriisien ja konfliktien hallintaa
- itsemyötätuntoa
- aikaisemassa elämässäsi muodostuneita sinulle haitallisia automatattisia toimintatapoja

Lyhytterapia on luottamuksellista ja yksilöllistä sekä juuri sinun tarpeisiisi suunnattua. Se voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä (Zoom-yhteys, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi. Sinun ei tarvitse asentaa mitään itse koneellesi).

Varattavissa on päivä ja ilta-aikoja.

Ota nyt ensimmäinen askel ja varaa tutustumisaikasi (42,50 eur/60 min) sähköisestä kalenteristani.

Kuvittele, miten ihanalta tuntuisi päästä eroon sinua kiusaavista uhka-ajatuksista, piinaavista tunteista tai voimattomaksi tekevästä masennuksesta.

Lämpimästi tervetuloa!