HEVOSAVUSTEINEN (SOSIAALIPEDAGOGINEN) RYHMÄ AIKUISILLE

Onko mielesi maassa tai ilo elämästäsi kadonnut?

Oletko uupunut tai painaako stressi päälle?

Kokeile hevosten hyvää tekevää, voimaannuttavaa vaikutusta.

Aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita.

Tavalliset ulkoiluvaatteet sopivat hyvin talliympäristöön.


Uusi hevosavusteinen voimaannuttava pienryhmä on alkamassa lauantaina 18.5.

Tapaamiset viikottain lauantaisin klo 11.00 - 12.30, yhteensä 4 kertaa. Pienryhmän hinta on 140 eur/ osanottaja (sisältäen 4 krt x 90 min).
Pienryhmässä on enintään 4 henkilöä, jolloin jokaisen yksilöllisen tavoitteen mukainen toiminta on voimaannuttavaa ja antoisaa.

Mahdollisuus jatkaa hevosavusteisessa pienryhmässä pidempäänkin.


Kuvassa Ilo Elää Hyvinvointitallin Vili suomenhevonen "töissä" sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tunnilla .

Monet tutkimukset osoittavat luonnolla olevan selkeästi rauhoittava vaikutus mm. stressiin ja ahdistukseen sekä masennuksen oireisiin.

Sydämen syke, verenpaine ja stressihormonien taso sekä lihasjännitys laskevat jo muutaman luonnossa vietetyn minuutin jälkeen. Myönteinen mieliala vahvistuu ja negatiiviset tunteet vähenevät. Hevosavusteisessa toiminnassa aivojen keskittymiskyky paranee ja ihminen on läsnä kokonaisvaltaisemmin nykyhetkessä.

Pääpaino tämän pienryhmän tapaamisissa on tunnetaitojen sekä itsetuntemuksen vahvistamisessa ja uusien voimavaraojen löytämisessä hevosavusteisen toiminnan avulla.

Tämän pienryhmän vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti Jaana Laurinvaara. Jaana on suorittanut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2010.

Palaute vastaavaan ryhmään aikaisemmin osallistuneilta on ollut todella hyvää :) He ovat tunteneet eniten psyykkisten valmiuksiensa (tunnetaidot, keskittymiskyky ja itseluottamus) sekä itsensä ymmärtämisen lisääntyneen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvän mielen ryhmään! Voit ilmoittautua TÄSTÄ.


Mikäli olet kiinnostunut hevosavusteisesta kuntoutuksesta (hevosterapiasta) ohjaajan kanssa kahdestaan (ainoana asiakkaana), löydät siitä lisätietoja TÄSTÄ.