HEVOSAVUSTEINEN RYHMÄ AIKUISILLE

Viekö ihan tavallinen arki voimat?

Onko mielesi maassa tai ilo elämästäsi kadonnut?

Oletko uupunut tai painaako stressi päälle?

Kokeile hevosten hyvää tekevää, voimaannuttavaa vaikutusta.

Aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita.

Tavalliset ulkoiluvaatteet sopivat hyvin talliympäristöön.


Kaksi uutta hevosavusteista pienryhmää on alkamassa:
- lauantaisin klo 10.30 - 12 , ryhmä alkaa 16.11.
- tiistaisin klo 19 - 20.30, ryhmä alkaa 12.11.

Pääpaino pienryhmien tapaamisissa on tunnetaitojen sekä itsetuntemuksen vahvistamisessa ja uusien voimavarojen löytämisessä hevosavusteisen toiminnan avulla.

Tapaamiset ovat viikottain, yhteensä 4 kertaa. Pienryhmän hinta on 149 eur/ osanottaja (sisältäen 4 krt x 90 min, yhden kerran hinta on 37,25 sis. alv.).

Ryhmässä on enintään 4 henkilöä, jolloin jokaisen yksilöllisen tavoitteen mukainen toiminta on voimaannuttavaa ja elämyksellistä.

Ryhmien jäsenillä on mahdollisuus jatkaa hevosavusteisessa pienryhmässä pidempäänkin kuin tämä 4 kerran jakso.


Kuvassa Ilo Elää Hyvinvointitallin Vili suomenhevonen "töissä" sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tunnilla .

Monet tutkimukset osoittavat luonnolla olevan selkeästi rauhoittava vaikutus mm. stressiin ja ahdistukseen sekä masennuksen oireisiin.

Sydämen syke, verenpaine ja stressihormonien taso sekä lihasjännitys laskevat jo muutaman luonnossa vietetyn minuutin jälkeen. Myönteinen mieliala vahvistuu ja negatiiviset tunteet vähenevät. Hevosavusteisessa toiminnassa aivojen keskittymiskyky paranee ja ihminen on läsnä kokonaisvaltaisemmin nykyhetkessä.

Pienryhmien vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti Jaana Laurinvaara. Jaana on suorittanut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2010 ja tehnyt hevosavusteista kuntoutusta jo yli 6 vuotta.

Palaute vastaavaan ryhmään aikaisemmin osallistuneilta on ollut todella hyvää :) He ovat tunteneet eniten psyykkisten valmiuksiensa (tunnetaidot, keskittymiskyky ja itseluottamus) sekä itsensä ymmärtämisen lisääntyneen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvän mielen ryhmään! Ilmoittaudu TÄSTÄ. Voit myös ilmoittautua puhelimitse tai kysyä lisätietoja puh. 040 161 8895.


Mikäli olet kiinnostunut hevosavusteisesta kuntoutuksesta (hevosterapiasta) ohjaajan kanssa kahdestaan (ainoana asiakkaana), löydät siitä lisätietoja TÄSTÄ.