HYVINVOINTISEIKKAILUT
LAPSILLE JA AIKUISILLE

Mikä hyvinvointiseikkailu on?

Luonnossa tapahtuva toiminta on hyvin kokonaisvaltaista vastapainona nykyihmisen välillä hyvinkin istumapainotteiseen työhön. Luonnossa tapahtuvassa toiminnassa fyysinen kuormitus voi olla samaa luokkaa kuin kuntosalilla tehtävissä harjoitteissa. Luonto aktivoi myös ainutlaatuisella tavalla ihmisen kaikkia aisteja, mikä rentouttaa ja tuo hyvää oloa.


Luonnossa ihminen löytää itsensä uudelleen. Hän huomaa omaavansa uusia taitoja ja osaavansa pikkuhiljaa yhä enemmän, mikä vahvistaa ihmisen luottamusta omaan toimintakykyynsä ja selviytymiseensä. Muutosta tapahtuu ihmisen tunnetasolla ja suhtautumisessa omaan itseensä. Puhutaan voimaantumisesta, mikä lähtee tunteen ja luottamuksen tasolta näkyen mm. parantuneena itsetuntona ja kykynä asettaa päämääriä ja saavuttaa ne.

Lapsille suunnatuissa ryhmissä sovelletaan seikkailupedagogiikka ja hevosavusteista toimintaa, joiden avulla saadaan aikaan onnistumisen iloa ja elämyksiä, jotka koskettavat myös tunnetasolla.

Aikuisille suunnatut hyvinvointiseikkailut

Valmennus hyvinvoinnin vahvistamiseen luontoavusteisesti

  • Valmennus viitoittaa tietä kohti terveellisempiä elintapoja ja auttaa liikunnan ilon löytämisessä luontoavusteisin keinoin.
  • Lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ

Lapsille suunnatut hyvinvointiseikkailut

1. Itsetuntoa vahvistava hyvinvointiseikkailu n. 9 - 12 -vuotiaille (5 krt / 1,5 tuntia kerta)

  • tavoitteena on itseluottamuksen ja tunnetaitojen vahvistaminen seikkailupedagogiikan keinoin
  • soveltuu myös aroille ja koulukiusatuille lapsille
  • lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ

2. TULOSSA uutena: Liikunnan halua herättävä hyvinvointiseikkailu vähän liikkuville lapsille (8 - 11 -vuotiaille), jotka viettävät paljon aikaa ruudun ääressä katsellen TV:tä tai pelaten ja joilla on mahdollisesti ylipainoa. Jätä yhteystietosi sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai tekstiviestillä 040 161 8895, niin saat tiedon tästä ryhmästä ensimmäisten joukossa.

  • soveltuu vähän liikkuville ja itsenä mahdollisesti kömpelöksi tunteville lapsille
  • tavoitteena on luontoavusteisin ja elämyksellisin keinoin liikunnan riemun löytäminen

KYSY LISÄTIETOJA HYVINVOINTISEIKKAILUSTA JÄTTÄMÄLLÄ YHTEYSTIETOSI TÄSTÄ tai SOITTAMALLA JAANALLE 040 161 8895.