Ilo Elää -painonhallintaryhmä

Pyöriikö painonpudotus ajatuksissasi, mutta et pääse alkuun?

Jojoileeko painosi jatkuvasti ilman, että se vakiintuu alemmaksi?

Tuntuuko, että ahmit välillä suruun?

Kaipaatko samanhenkistä ryhmää tueksesi painonpudotukseen?


Kesän loppupuolella alkavat täysin uudentyyppiset painonhallintaryhmät, jotka kehittävät myös itsetuntemustasi. Tule mukaan!

Mietitkö, mitä sinulle on tapahtunut, kun et enää tahdo tunnistaa omaa kehoasi? Liikuntakin on jäänyt, kun on aina niin väsynyt olo. Ei vain jaksa lähteä lenkille, vaikka tietää, että se tekisi niin hyvää. Kiireessä syö mitä sattuu ja tässä se tulos nyt on!


Ei huolta, nyt voit pudottaa painoasi samanhenkisessä seurassa,
jossa kaikilla osanottajilla on sama tavoite: pudottaa painoa ja oppia hallitsemaan omaa syömiskäyttäytymistään pysyvästi.

Syömiskäyttäytymisen muutos voi tarkoittaa esim. sitä, että opit tunnistamaan sen, mihin tarpeeseen syöt? Ruoka tyydyttää vain nälän tarpeen. Jos syöt johonkin muuhun tarpeeseen kuin nälkään, asialle pitää tehdä jotain ja myös tätä "jotain" me mietimme yhdessä tässä ryhmässä.

Tässä hyvän mielen ryhmässä jokaisella on oma tavoitteensa ja aikataulunsa painonpudotuksen suhteen, mutta suunta on yhteinen:

1. kohti pienempää vaatekokoa
2. kohti parempaa itsetuntemusta
3. kohti minää, joka puhuu kannustavasti itselleen kuin parhaalle ystävälleen.


Kyseessä on ihan uudentyyppinen ryhmä, jossa vertaistuella ja sinun motivaatiosi ylläpitämisellä on tosi keskeinen rooli. Lisäksi kehitämme itsetuntemustamme ja mietimme, mistä palasista itse kunkin hyvä elämä koostuu?

Useimmat painonpudotusyritykset kaatuvat helposti alun innostuksen jälkeen ja pian paino on lähellä alkutilannetta. Tässä ryhmässä kantavana voimana on sinun oma sisäinen motivaatiosi painon pudotukseen. Ajattele tuota hyvän olon tunnetta, jonka tulet saamaan huomatessasi onnistuvasi tämän ryhmän avulla :)

Motivaatiostasi painonpudotukseen tullaan pitämään todella hyvää huolta! Tartu nyt tähän tilaisuuteen ja lähde keventämään oloasi. Tämä ryhmä on todellinen hyvän mielen ryhmä, jossa jokainen saa valita itse noudattamansa dieettivaihtoehdon. Käymme läpi ja jaamme hyväksi havaittuja keinoja syömisen vähentämiseen, mutta sinun ei tarvitse noudattaa mitään tiettyä kaavaa tai ohjelmaa ruokailutottumusten suhteen. Useimmat meistä tuntevat monia eri dieettivaihtoehtoja, mutta vaikeutena on pystyä noudattamaan niitä. Tässä ryhmässä on pääpaino sinun motivaatiossasi ja sen tukemisessa. Älä tyydy enää unelmoimaan hoikemmasta vartalosta vaan aloita matkasi kohti unelmaasi!

Tämä ryhmä on todellinen hyvän mielen ryhmä, jollaista ei ole tarjolla missään muualla. Ryhmän vetäjänä toimii Jaana Laurinvaara, joka huolehtii jokaisesta ryhmäläisestä yksilöllisellä tavalla. Jaanalla on osaamista sekä luonto- ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin että psykologisen osaamisen puolella (KM, PsK).

Tapaamisten aikana mielesi rentoutuu ja irtaudut arjesta. Tämä ryhmä on ihana henkireikä arjen touhuista. Osallistuminen tähän motivoivaan painonhallintaryhmään maksaa 96 eur / sisältäen 4 tapaamiskertaa kestoltaan 90 min. Sinä saat mm.

- yksilöllisen tuen painonpudotuksellesi
- henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman
- painonpudotuksen karikoiden henkilökohtaisen ennakoinnin
- tunnesyömisen tietopaketin
- mielikuvaharjoituksia painonpudotustasi tukemaan
- runsaasti hyvää mieltä ja vertaistukea
- onnistumisen elämyksiä.

Ryhmiä on kaksi ja ne kokoontuvat Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen tiloissa Kirkkonummen Oitmäessä, osoitteessa Myllypellontie 29, 02510 Oitmäki.

Ryhmä A:n ensimmäinen kokoontuminen on lauantaina 10.8.2019 ja sen jälkeen peräkkäisinä lauantaipäivinä klo 13.30 - 15.00 (yhteensä 4 krt).

Ryhmä B:n ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 14.8.2019 klo 18 - 19.30 ja sen jälkeen peräkkäisinä keskiviikkoiltoina klo 18 - 19.30 (yhteensä 4 krt).

Voit olla halutessasi näissä innostavissa ryhmissä myös toisen neljän viikon jakson :)

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Älä tyydy enää unelmoimaan vaan aloita matkasi kohti unelmaasi tässä ryhmässä. Pian haaveesi pienemmästä vaatekoosta on totta!

Ilmoittaudu ryhmään TÄSTÄ tai soittamalla 040 161 8895.

Ps. Kun tuot uuden jäsenen tähän ryhmään, saat lahjaksi 45 min. coaching-valmennuksen. Pyydä tuomaasi uutta jäsentä kirjoittamaan nimesi sähköisen ilmoittautumislomakkeen Huom. kenttään, niin etu kohdentuu oikealle henkilölle. Etusi aktivoituu, kun tuomasi uusi jäsen on maksanut 4 kerran jaksonsa (= 96 eur). Jos tuot 2 uutta jäsentä, niin saat 2 henkilökohtaista valmennusta (45 min. kerta) ennakkoon sovittuna ajankohtina.

Pps. Jos haluat lisätietoja ryhmästä, niin ole yhteydessä Jaanaan puh. 040 161 8895 tai yhteydenottolomakkeella TÄSTÄ. Jos en pääse juuri vastaamaan, niin lähettäisitkö puhelinnumerosi tekstiviestillä, niin soitan sinulle takaisin.


Tapaamisiin ryhmässä :)