Keppihevosten laidunleirit Ilo Elää Hyvinvointitallilla kesällä 2022

Hyvän mielen kepparileirit täynnä elämyksiä ja onnistumisen iloa!

Kepparit mm. laiduntavat oikeiden hevosten naapurina ja ratsastavat koulua sekä maastossa.

Leiripäivä on viisi tuntia inspiroivaa tekemistä kivassa porukassa kokeneen hevosihmisen johdolla.

Ilo Elää Hyvinvointitallin toimintaa sosiaalipedagogisena hevostallina leimaa vahva me -henki ja yhteisöllisyys. Ketään ei jätetä yksin ja uusia tuttavuuksia solmitaan.

Leiri soveltuu kaikille yli 8-v. keppariharrastajille tasosta ja taidoista riippumatta. Tule yksin tai kaverin kanssa. Oma keppari mukaan.

Leiripäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 15.

Tavittaessa leiripaikalle voi tulla jo klo 9 jälkeen ja lähteä klo 16 mennessä. Päivän "ylimääräisen" ensimmäisen ja viimeisen tunnin aikana ei ole järjestettyä leiriohjelmaa, vaan varsinainen leiriohjelma on klo 10 - 15. Jos lapsesi tulee aikaisemmin (ennen klo 10) tai lähtee klo 15 jälkeen, niin ilmoittaisitko siitä ennakkoon ennen leiripäivää Jaanalle p. 040 161 8895 viestillä tai sähköpostilla jaana@iloelaa.fi

Laidunleirien vetäjänä toimii sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Jaana Laurinvaara, jolla on pitkä työkokemus hevosten kanssa työskentelystä.

"Lämpimästi tervetuloa kepparien laidunleirille!"

Toivottavat Jaana ja Ilon tilan hevoset (kuvassa Sunny)

Laidunleirejä järjestetään Ilo Elää Hyvinvointitallilla elokuussa 2022:
- tiistaina 2.8. klo 10 - 15
- keskiviikkona 3.8. klo 10 - 15
- torstaina 4.8. klo 10 - 15

Voit osallistua yhtenä tai useampana leiripäivänä. Leiripäivän hinta on 72 eur ja se sisältää monipuolisen ja elämyksellisen leiriohjelman lisäksi tutustumisen Ilon hevostilan oikeisiin hevosiin sekä hevosten varusteisiin ja ruokintaan.

Leirin hintaan kuuluu myös iltapäivän välipala. Omat lounaseväät sekä juomapullo mukaan. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Mikäli lapsi osallistuu kahteen tai useampaan leiripäivään, saa 15 % alennuksen toisesta (ja myös kolmannesta) leiripäivästä. Samoin saman perheen toinen lapsi saa 15 % sisaralennuksen. Sisarusten ei tarvitse osallistua samaan leiripäivään.

Ilmoittaudu alla olevalla painikkeella, joka avaa ilmoittautumislomakkeen. Saat ilmoittautumisesi jälkeen tilisiirron antamaasi sähköpostiosoitteeseen leirin maksua varten. Paikka on varattu lapsellesi leirimaksun kirjauduttua järjestäjän tilille, jonka jälkeen saat leirikirjeen. Leirille ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta sairastapauksessa, vaan leirille ilmoittautunut voi osallistua seuraavaan mahdolliseen leiripäivään. Kepparileirejä järjestetään myös elokuussa.

Lämpimästi tervetuloa rennolle Hyvän Mielen Kepparileirille!

Ilmoittaudu tästä. Jokaiselle leirille otetaan enintään 8 osallistujaa.

Halutessasi voit kysyä Jaanalta lisätietoja jaana@iloelaa.fi tai puh. 040 161 8895