Kognitiivisen terapian menetelmät, lyhytterapia ja Mindfulness hevosavusteisessa työskentelyssä


Onko sinulla joku elämää hankaloittava ongelma?
- ahdistusta?
- masennusta?
- paino-ongelmia?
- stressiä tai uupumista?
- paniikkia?

Onko tavoitteesi hyvä elämä, mutta et oikein tiedä keinoja onnellisemman elämän saavuttamiseksi?

Hevosavusteinen työskentely kognitiivisen terapian menetelmin (lyhytterapia) soveltuu todella hyvin elämää hankaloittavien ongelmien käsittelyyn. Et tarvitse aikaisempaa hevoskokemusta.

Voimme liittää mukaan myös mindfulnessiä (=hyväksyvä tietoinen läsnäolo), mikäli tuntuu, että se auttaa sinua eteenpäin kohti päämääsääsi.

Tehtävät hevosten kanssa tehdään maasta käsin, joten hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita. Voit tulla sellaisena kuin olet huolinesi ja murheinesi.

Hyväksyvän ja aktiivisen työskentelyotteen avulla opit hallitsemaan mm. ahdistusta ja rentoutumaan sekä parannat tunne- ja vuorovaikutustaitojasi. Opit suhtautumaan uudella tavalla stressiin ja uupumukseen.

Yhden käyntikerran pituus on tavoitteesta riippuen 45 - 90 min. ja hinta 65 - 85 eur.

Palvelu on saatavilla myös Koronaepidemian aikana, jolloin noudatamme hevosenmittaisia turvavälejä sekä perinteisempänä keskusteluhoitona ilman hevosia (myös etäyhteydellä).

Kysy lisätietoja tai varaa aikasi jo tänään TÄSTÄ. Voit olla myös yhteydessä sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 161 8895.

Psyykkisen kunnon (mielen terveyden) huoltaminen on yhtä tärkeää kuin fyysisestä kunnosta huolehtiminen. Lämpimästi tervetuloa saamaan toimivia työkaluja mielen hyvinvointiin!


Kuvassa tallimme connemaran poni Milla ja suomen hevonen Vili Ilo Elää Hyvinvointitallin ratsastuskentällä.