MOTIVOIVA PAINONHALLINTARYHMÄ SATULAAN PALUUSTA HAAVEILEVILLE HEVOSMIESTAIDOILLA HÖYSTETTYNÄ

Miltä tuntuisi tuntea taas tallin tuttu tuoksu?

Kaikki ne ihanat ratsastusmuistot menneiltä vuosilta!

Hevosten rauhoittava heinän rouskutus ja oma hyvä olo.

Muistatko tuntemasi mielihyvän tallikäynnin jälkeen? Hevosten hoitamiseen ja ratsastamiseen liittyy jotain ainutlaatuista. Se laskee stressitasoa ja saa helposti aikaan flow-tilan kaltaisia hyvän olon tuntemuksia.

Haluaisitko kokea saman jälleen, mutta tuntuu, että olet pyöristynyt liikaa satulaan nousua ajatellen?

Tekisikö mielesi kokea vielä se sama ratsastuksen tuottama riemu kuin nuorempana, mutta emmit, jaksaisiko hevonen vielä kantaa sinua?

Ei huolta, sillä nyt voit pudottaa painoasi saman henkisessä seurassa, jossa kaikilla osallistujilla on yhteinen tavoite ja sama suunta – TAKAISIN SATULAAN. Tässä ryhmässä jokaisella on oma tavoitteensa ja aikataulunsa painon pudotuksen suhteen, mutta suunta on yhteinen – TAKAISIN SATULAAN.

Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota osanottajien motivaatioon ja työstetään jokaiselle yksilöllinen hyvinvointisuunnitelma. Ryhmän jäsenten vertaistuki on aistittavissa ryhmän jäsenten kesken.

Jotta satulaan nouseminen olisi mahdollisimman helppoa sinulle, kertaamme ja opimme painonpudotuksen ohessa hevosmiestaitoja sekä kehitämme sinun kehonhallintaasi ratsastajana. Ratsastajan hyvä kehonhallinta mahdollistaa apujen jäntevän ja tarkoituksenmukaisen käytön. Näin ratsastuksestasi tulee nautinnollisempaa ja ratsastat hyvässä tasapainossa.

Kyseessä on ihan uudentyyppinen ryhmä, sillä tapaamiset tapahtuvat talliympäristössä.

Useimmat painonpudotusyritykset kaatuvat helposti alun innostuksen jälkeen ja pian paino on lähellä alkutilannetta. Tässä Takaisin satulaan -ryhmässä kantavana voimana on sinun oma sisäinen motivaatiosi painon pudotukseen. Siis tuo hyvän olon tunne, jonka saat hevosten läheisyydessä sekä satulaan nousun tuottama mielihyvä. Motivaatiostasi painonpudotukseen tullaan pitämään todella hyvää huolta!

Aikuisratsastajien määrä on kasvussa ja sinä tulet olemaan yksi heistä. Tartu tähän tilaisuuteen ja lähde keventämään oloasi sekä kertaamaan ja oppimaan uusia hevosmiestaitoja.

Tämä ryhmä on todellinen hyvän mielen ryhmä, jossa jokainen saa valita itse noudattamansa dieettivaihtoehdon. Käymme läpi ja jaamme hyväksi havaittuja keinoja syömisen vähentämiseen, mutta sinun ei tarvitse noudattaa mitään tiettyä kaavaa tai ohjelmaa ruokailutottumusten suhteen. Useimmat meistä tuntevat monia eri dieettivaihtoehtoja, mutta vaikeutena on pystyä noudattamaan niitä. Tässä ryhmässä on pääpaino sinun motivaatiossasi ja sen tukemisessa. Älä tyydy enää unelmoimaan satulaan paluusta vaan aloita matkasi kohti unelmaasi!

Tämä ryhmä on todellinen hyvän mielen ryhmä, jollaista ei ole tarjolla missään muualla. Ryhmän vetäjänä toimii Hyvinvointitalli Ilo Elää vetäjä Jaana Laurinvaara, joka huolehtii jokaisesta ryhmäläisestä yksilöllisellä tavalla. Jaanalla on osaamista sekä luonto- ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin että hevosmiestaitojen puolella.

Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomen Ratsastajainliiton hevosavusteisten palvelujen jäsentalli, joka sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien päässä Kirkkonummella. Matka tallille kestää esim. 30 min Helsingin keskustasta tai 20 min. Munkkiniemestä. Samoin Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta ajaa tallille tosi nopeasti. Ryhmä kokoontuu tallin pihapiirissä olevissa tiloissa.

Tapaamisten aikana mielesi rentoutuu ja irtaudut arjesta. Takaisin satulaan –ryhmä on ihana henkireikä arjen touhuista.

Osallistuminen tähän motivoivaan Takaisin Satulaan -painonhallintaryhmään maksaa 180 eur / sisältäen 5 tapaamiskertaa kestoltaan 90 min. Voit halutessasi olla tässä innostavassa ryhmässä myös pidempään kuin yhden kuuden kerran jakson :)

Sinä saat mm.
- yksilöllisen tuen painonpudotuksellesi
- yksilöllisen tuen takaisin satulaan tavoitteellesi
- henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman
- painonpudotuksen karikoiden henkilökohtaisen ennakoinnin
- ratsastajan kehonhallinnan tietopaketin satulaan paluuseen
- vanhojen hevosmiestaitojesi aktivoinnin ja uusia taitoja
- runsaasti hyvää mieltä ja vertaistukea
- onnistumisen elämyksiä

Ryhmä kokoontuu Ilo Elää Hyvinvontitallilla Kirkkonummen Oitmäessä, osoitteessa Myllypellontie 29, 02510 Oitmäki.

Uusi ryhmä alkaa tiistaina 4.8.2020 klo 18 - 19.30. Ryhmä kokoontuu 5 krt peräkkäisinä tiistai-iltoina. Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Ryhmän enimmäiskoko on 4 osanottajaa (Koronaviruksen takia), jolloin toimiminen tallin tiloissa onnistuu väljästi. Jokainen osanottaja saa reilusti henkilökohtaista tukea koko ryhmään osallistumisen ajan. Ilmoittaudu ryhmään tästä.

Älä tyydy enää unelmoimaan satulaan paluusta vaan aloita matkasi kohti unelmaasi Takaisin Satulaan –ryhmässä. Pian haaveesi on totta.

Ilmoittaudu nyt ryhmään TÄSTÄ.

Ps. Kun tuot uuden jäsenen Takaisin Satulaan -ryhmään, saat lahjaksi 45 min. hevosen maastakäsittelyvalmennuksen Ilo Elää Hyvinvointitallin osaavilla hevosilla. Pyydä tuomaasi uutta jäsentä kirjoittamaan nimesi sähköisen ilmoittautumislomakkeen Huom. kenttään, niin etu kohdentuu oikealle henkilölle. Etusi aktivoituu, kun tuomasi uusi jäsen on maksanut oman jaksonsa.


Pps. Jos haluat lisätietoja ryhmästä, niin ole yhteydessä Jaanaan puh. 040 161 8895 tai jaana@iloelaa.fi