Haluatko kokea kohtaamisen hevosen kanssa kiireettömästi ehkä pitkänkin tauon jälkeen tai kenties ensimmäistä kertaa elämässäsi?

Haluaisitko viettää ikimuistoisia hetkiä lastesi tai lapsenlastesi kanssa hevosiin ja niiden lajityypillisiin ominaisuuksiin tutustuen?

Haluaisitko hoitaa hevosta ja aistia sen rauhoittavan vaikutuksen?

Jos vastauksesi johonkin yllä olevista kysymyksistä on myönteinen, niiin varaa silloin itsellesi, perheellesi tai ystäviesi kanssa Hyvän Olon hevoshetki TÄSTÄ.

Jokaisen hevoshetken sisältö räätälöidään yhdessä osallistujan /osallistujien kanssa. Hevoshetki sisältää aina elämyksiä ja aitoa läsnäoloa, ei kuitenkaan ratsastusta vaan hevosen ohjattua maastakäsittelyä (=hevosen vierellä kulkien tehtäviä harjoituksia). Tällöin hevosella käytetään joko kapsonia tai suitsia.

Voimme myös esim. hoitaa hevosia ja tutustua niiden lajityypilliseen käyttäytymiseen tai käyttää Hyvän Olon hevoshetken sinun stressitasosi alentamiseen hevonen kumppanina.

Osanottajia Hyvän Olon hevoshetkessä voi olla 1 - 3 henkeä. Hyvän Olon hevoshetken hinta määräytyy sen keston mukaan (ei osanottajamäärän mukaan) seuraavasti:

50 min. ---> 69 eur (kokonaishinta)
75 min. ---> 75 eur (kokonaishinta)

Varattavissa on päivä- ja ilta-aikoja. Varaa pian oma aikasi TÄSTÄ tai soittamalla 040 161 8895.

Hyvän Olon hevoshetken voi maksaa myös e-passilla.

Hyvän Olon hevoshetken sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja hevoskokemuksesi mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Hyvän Olon hevoshetki on:

- unohtumattomia elämyksiä

- uusia oivalluksia hevosten kanssa

- mukavaa ja rentoa yhdessäoloa