Haluatko kokea kohtaamisen hevosen kanssa kiireettömästi ehkä pitkänkin tauaon jälkeen tai kenties ensimmäistä kertaa elämässäsi?

Haluaisitko viettää ikimuistoisia hetkiä lastesi tai lapsenlastesi kanssa hevosiin ja niiden lajityypillisiin ominaisuuksiin tutustuen?

Haluaisitko hoitaa hevosta ja ehkä ratsastaakin?

Jos vastauksesi johonkin yllä olevista kysymyksistä on myönteinen, niiin varaa silloin itsellesi, perheellesi tai ystäviesi kanssa Hyvän Olon hevoshetki TÄSTÄ.

Jokaisen hevoshetken sisältö räätälöidään yhdessä osallistujan /osallistujien kanssa. Aina hevoshetki sisältää kuitenkin elämyksiä ja aitoa läsnäoloa. Voimme esim. hoitaa hevosia ja tutustua niiden lajityypilliseen käyttäytymiseen tai käyttää Hyvän Olon hevoshetken sinun stressitasosi alentamiseen hevonen kumppanina. Hyvän Olon hevoshetki voi sisältää myös ratsastusta ja hevosen maastakäsittelyä.


Osanottajia Hyvän Olon hevoshetkessä voi olla 1 - 3 henkeä. Hyvän Olon hevoshetken hinta määräytyy sen keston mukaan seuraavasti:

1 tunti ---> 36 eur
2 tuntia --->72 eur
3 tuntia ---->87 eur

Halutessasi voit myös varata useampia Hyvän Olon hevoshetkiä, jos haluat tutustua esim. ratsastukseen harrastuksena, oppia ymmärtämään hevosen kieltä tai tutustua jo ratsastavan lapsesi harrastukseen kokeilemalla ehkä itsekin ratsastusta.

Varattavissa on maanantaista sunnuntaihin aamupäivä, iltapäivä ja ilta-aikoja. Varaa pian oma aikasi TÄSTÄ tai soittamalla 040 161 8895.

Hyvän Olon hevoshetken sisältö räätälöidään sinun toiveidesi ja hevoskokemuksesi mukaan. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Hyvän Olon hevoshetki on:

- unohtumattomia elämyksiä

- uusia oivalluksia hevosten kanssa

- mukavaa ja rentoa yhdessäoloa