Autan kaiken ikäisiä psyykkisen hyvinvoinnin kysymyksissä mukaan lukien työelämän haastavat tilanteet ja esihenkilötyö.

Olen erikoistunut hevosavusteisiin mielen hyvinvoinnin palveluihin (hevosterapia - kognitiivinen hevosavusteinen lyhytterapia, kuntouttava- ja voimaannuttava hevostoiminta sekä sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja työhyvinvointia parantava hevosavusteinen työnohjaus).

Erityisosaamiseni on yhdistää ihminen, työelämä ja mielenterveys.

Sinua palvelee KM, PsK Jaana Laurinvaara. Jaana on kognitiivinen lyhytterapeutti, työnohjaaja SOSPED, STOry ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja.

Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet, ajatukset, toiminta ja kehon reaktiot vaikuttavat toinen toisiinsa.

Mieli lepää ja voimaantuu - Asiakastilamme merellisessä VENETSIA -talossa II krs Helsingin Lapinlahden alueella, Fahlanderin puistokuja, 00180 Helsinki.

Työhyvinvointivalmennukset ja lyhytterapia sekä työnohjaus voidaan toteuttaa myös ulkosalla Lapinlahden puisto- ja merenranta-alueella.

Lämpimästi tervetuloa!

Hyvinvointitalli Ilo Elää vain 30 min. matka Helsingin keskustasta ja 5 min. matka Kehä III.
(Myllypellontie 29, 02510 Kirkkonummi).

Talli on Suomena Ratsastajainliiton jäsentalli.

Tallin toiminta on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus-, johtamis- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla. Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa työnohjauksessa.

Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi!
Sähköinen ajanvaraus Vello.fi/iloelaa/

Voit varata myös maksuttoman etäajan, jos haluat kuulla lisää tai mietit, olisiko joku palveluistani sopiva sinulle Vello.fi/iloelaa/

Ilo Elää Klubin toiminta on alkamassa. Lue lisää tästä ja ilmoittaudu samalla mukaan maksuttomaan Hyvän Mielen Klubiin.


Miten voin auttaa sinua? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä tai soittaa (jättää soittopyynnon tekstiviestillä, jos et tavoittanut)
puh. 040 161 8895.