Autan kaiken ikäisiä psyykkisen hyvinvoinnin haasteissa ja kriiseissä mukaan lukien työelämän haastavat tilanteet ja esihenkilötyö. Palvelumme ovat saatavissa myös hevosavusteisena.

Olen erikoistunut mielen hyvinvointia lisääviin palveluihin:

kognitiivinen lyhytterapia aikuisille ja lapsille

työnohjaus

Taitava tunnemieli -valmennus

hevosavusteiset mielen hyvinvointipalvelut (hevosterapia, sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja hevosavusteinen työnohjaus).


Sinua palvelee KM, PsK Jaana Laurinvaara. Jaana on kognitiivinen lyhytterapeutti, työyhteisöjen työnohjaaja SOSPED, STOry ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja.

Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet, ajatukset, toiminta ja kehon reaktiot vaikuttavat toinen toisiinsa.

Mieli lepää ja voimaantuu asiakastilassamme maaseudun rauhassa, vain 30 min Helsingin keskustasta ja 5 min Kehä III lähellä Espoon rajaa Kirkkonummen puolella. Osoitteemme on Myllypellontie 29, 02510 Kirkkonummi.

Työhyvinvointivalmennukset ja lyhytterapia sekä työnohjaus voidaan toteuttaa myös ulkotulen ääressä tai rauhallisella metsäpolulla. Myös etätapaamiset videoyhteyden avulla ovat käytettävissä.

Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli.

Tallin toiminta on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus-, johtamis- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla. Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa työnohjauksessa.

Kuvassa suomenhevonen Vili ja hevosavusteinen lyhytterapeutti Jaana.

Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi!
Helppo sähköinen ajanvaraus Vello.fi/iloelaa/

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Voit varata myös maksuttoman etäajan, jos haluat kuulla lisää tai mietit, olisiko joku palveluistani sopiva sinulle Vello.fi/iloelaa/

Ilo Elää Klubin toiminta on alkamassa. Lue lisää tästä ja ilmoittaudu samalla mukaan maksuttomaan Hyvän Mielen Klubiin.


Miten voin auttaa sinua? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä tai soittaa (jättää soittopyynnon tekstiviestillä, jos et tavoittanut) puh. 040 161 8895.