Ilo Elää -valmennus
apua mielen hyvinvoinnin haasteisiin

Mietitkö, miten jaksat? Tämä ainainen väsymys ja kiire.

Tuntuu, että olet uupumuksen partaalla, mutta et osaa jostain syystä hidastaa.

Heräilet aamuyön tunteina, mutta et pysty nukahtamaan.

Aina pitäisi saada jotain aikaan, etkä pysty rentoutumaan.

Jo illalla mietit, miten selviät seuraavasta päivästä?

Tiedät varmaan jo itsekin, että tästä ei seuraa hyvää. Näin ei voi jatkua pitkään!

Mistä sitten saisi apua?

Minulla on ratkaisu sinulle! Ilo Elää -valmennus, jossa yhdistetään sinun tilanteesi ja tavoitteidesi mukaan lyhytterapiaa, työnohjausta ja mindfulnessiä (=tietoista hyväksyvää läsnäoloa).

Kuvittele, kaikki samassa valmennuksessa riippuen siitä, onko ongelmiesi painopiste yksityiselämässäsi, työhösi liittyvä vai ehkä molemmissa?

Ilo Elää -valmennus on todellista täsmähoitoa mielen (psyykkiselle) hyvinvoinnille. Se sisältää 5 tapaamista mieltäsi kuormittavien asioiden käsittelyyn.

Tapaamisten aikana käytettävät menetelmät voivat olla kuormituksesi laadusta riippuen lyhytterapeuttisia tai valmentavia (coaching). Myös työnohjaus ja mindfulness sisältyvät käytettäviin menetelmiin. Huolesi voi liittyä joko yksityiselämääsi, työhösi tai molempiin.

Tapaamiset toteutetaan joko lähitapaamisina tai etänä Zoom-videoyhteydellä, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi etätapaamista varten. Sinun ei tarvitse asentaa mitään itse koneellesi. Ilo Elää -valmennus voidaan toteuttaa myös puhelimitse.

Mikäli valitset lähitapaamiset, Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen viihtyisä asiakastila on mieltä rentouttavassa maalaismaisemassa, osoitteessa Myllypellontie 29, 02510 Kirkkonummi (vain 5 min. Kehä III ja Espoon rajalta). Sään salliessa tapaamiset voidaan toteuttaa myös ulkoilmassa tai kävelykeskusteluna.

Ilo Elää -valmennus sisältää 5 krt x 60 min tapaamista. Tämän kokonaisvaltaisen valmennuksen hinta on 340 eur (= 68 eur/krt). Yksittäisinä kertoina ostettaessa valmennuksen hinta on 77 eur/60 min.

Tästä valmennuksesta on sinulle hyötyä koko loppuelämäsi ajaksi.

Tulet tietoiseksi siitä, miten ajatuksesi ohjaavat tunteitasi ja toimintaasi.

Muuttamalla ajatuksiasi, pystyt vaikuttamaan tunteisiisi ja toimintaasi.

Autonominen hermostosi rauhoittuu ja kiireen sekä ahdistuksen tunne helpottaa.

Löydät aikaa myös itsellesi.

Raivaa nyt aikaa kalenteriisi ja varaa ilmainen 30 min tutustumiskerta etänä, joka ei sido sinua mihinkään.

Tutustumiskerta toteutetaan Zoom- videoyhteydellä tai puhelimitse. Helppoa, eikö totta! Saat valmiin linkin sähköpostiisi, jota klikkaamalla pääset käyttämään tutustumisaikasi valitsemanasi aikana.

Tai varaa oma Ilo Elää -valmennuksesi (5 krt paketti) saman tien. Otan uusia asiakkaita tähän valmennukseen rajallisen ajan. Liity nyt niiden onnellisten asiakkaideni joukkoon, jotka ovat muuttaneet elämäänsä pysyvästi Ilo Elää -valmennuksella.

TÄSTÄ LINKISTÄ VOIT VARATA tutustumisaikasi (ilmainen) tai 5 kerran Ilo Elää valmennuksen (sähköinen kalenterini). Voit tehdä varauksen halutessasi myös sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 1618895.


Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja työnohjaaja Jaana Laurinvaara (KM, PsK). Palvelen sinua luottamuksellisesti, kannustaen ja juuri sinun tilanteeseen paneutuen.

Tee varauksesi pian, sillä tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.


Lämpimästi tervetuloa!