Ilo Elää -valmennus

Ilo Elää -valmennus on täsmähoitoa mielen hyvinvoinnille. Se sisältää 5 tapaamista mieltäsi kuormittavien asioiden työstämiseen.

Tapaamisten aikana käytettävät työkalut voivat olla kuormituksesi laadusta riippuen lyhytterapeuttisia tai valmentavia (coaching). Myös työnohjaus ja mindfulness sisältyvät käytettäviin menetelmiin. Huolesi voi liittyä joko yksityiselämääsi tai työhösi.

Tapaamiset toteutetaan joko lähitapaamisina tai etänä Zoom-videoyhteydellä, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi tapaamista varten. Sinun ei tarvitse asentaa mitään itse koneellesi. Ilo Elää -valmennus voidaan toteuttaa myös puhelimitse.

Tämä valmennus sisältää 5 krt x 60 min tapaamista. Tämän kokonaisvaltaisen valmennuksen hinta on 325 eur (= 65 eur/krt). Mikäli valmennus ei tunne sinusta tarpeisiisi sopivalta ensimmäisen kerran jälkeen, maksat vain tästä ensimmäisestä kerrasta.

Varaa oma Ilo Elää -valmennuksesi lähettämällä sähköpostia jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 1618895.

Jaana Laurinvaara (KM, PsK) palvelee sinua aina luottamuksellisesti ja tilanteeseesi paneutuen. Asiakastietojamme ei viedä Kanta-palveluun.

Lämpimästi tervetuloa!