Ilo Elää Klinikan sekä Ilo Elää Hyvinvointitallin vetäjänä toimii Jaana Laurinvaara.

Jaanan vahvaa osaamisaluetta on organisaatiopsykologian ja ihmisten johtamisen sekä työhyvinvoinnin osaaminen ja niiden soveltaminen valmennuksissa ja työnohjaus- /coaching- prosesseissa.

Elämys- ja seikkailupedagogiikalla on oma sijansa Ilo Elää Klinikan toiminnassa (Green Care ja Green Health ), samoin kuin hevosavusteisella toiminnalla, jota toteutetaan Ilo Elää Hyvinvointitallilla.

Ilo Elää Hyvinvointipalvelut on perustettu vuonna 2012.

Jaana Laurinvaaralla on Helsingin yliopistosta korkeakoulututkinto sekä psykologiasta että kasvatustieteistä.

Hän on sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja (Turun yliopisto ja Yjäjän hevosopisto v. 2010) sekä työnohjaaja STOry ja työyhteisöjen kehittäjä (2 vuotinen koulutus Sosped Keskus Oy v. 2012). Jaana on myös suorittanut kognitiivisen terapian perustaidot -tutkinnon ja pian on suoritettuna myös kognitiivisen terapian erityispätevyystutkinto.

Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomena Ratsastajainliiton jäsentalli, joka on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus-, johtamis- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla.

Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa koutsauksessa, työnohjauk- sessa sekä esimiesvalmennuksissa.


Ilo Elää Hyvinvointitallilla keskitytään elämään hetkessä ilman kiirettä ja hälinää. Järjestämme luontoavusteisia valmennuksia ja rentouttavia elämyksiä kaiken ikäisille sekä yksityis- että pienryhmä valmennuksina.


Lämpimästi tervetuloa! Aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita.

Palvelemme sekä yrityksiä että henkilöasiakkaita.


Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Tarjoamme
tyytyväisyystakuun.


Olipa asiasi iso tai pieni, ota yhteyttä TÄSTÄ, sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 161 8895.

Voit varata ajan Ilo Elää Klinikalle Helsingin Lapinlahteen Venetsia-taloon suoraan myös sähköisen ajanvarauskalenterin kautta velho.fi/iloelaa/

Lämpimästi tervetuloa!