Ilo Elää Hyvinvointipalveluissa sinua palvelee Jaana Laurinvaara.

Jaanan vahvaa osaamisaluetta on ihmisen mielen (psyyken) ja ihmisten johtamisen sekä työhyvinvoinnin osaaminen ja niiden soveltaminen terapiassa, valmennuksissa ja työnohjaus- /coaching- prosesseissa.

Elämys- ja seikkailupedagogiikalla on oma sijansa Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen toiminnassa (Green Care ja Green Health ), samoin kuin hevosavusteisella terapialla ja sosiaalipedagogisella hevostoiminnalla, joita toteutetaan Ilo Elää Hyvinvointitallilla.

Ilo Elää Hyvinvointipalvelut on perustettu vuonna 2012.

Jaana Laurinvaaralla on Helsingin yliopistosta korkeakoulututkinto sekä psykologiasta että kasvatustieteistä.

Hän on sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja (Turun yliopisto ja Yjäjän hevosopisto v. 2010) sekä työnohjaaja STOry ja työyhteisöjen kehittäjä (2 vuotinen koulutus Sosped Keskus Oy v. 2012).

Jaanalla on kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys (v. 2021) ja kognitiivisen lyhytterapian Mastertaso (v. 2024). Jaana on myös Taitava Tunnemieli -valmentaja.

Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomena Ratsastajainliiton jäsentalli, joka on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus-, johtamis- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla.

Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa koutsauksessa, työnohjauksessa sekä esihenkilövalmennuksissa.

Ilo Elää Hyvinvointitallilla keskitytään elämään hetkessä ilman kiirettä ja hälinää. Järjestämme luontoavusteisia valmennuksia ja rentouttavia elämyksiä kaiken ikäisille sekä yksityis- että ryhmä- ja työyhteisövalmennuksina.

Lämpimästi tervetuloa! Aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa ei tarvita.

Palvelemme sekä yritysasiakkaita että kaiken ikäisiä yksityishenkilöitä.


Olipa asiasi iso tai pieni, ota yhteyttä TÄSTÄ, sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 161 8895.

Lämpimästi tervetuloa!