Ilo Elää Hyvinvointipalveluiden yrittäjänä toimii psykologian kandidaatti ja kasvatustieteiden maisteri Jaana Laurinvaara. Jaana on Suomen Työnohjaajat ry:n jäsenenä toimiva työnohjaaja sekä sertifioitu sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Ilo Elää Hyvinvointipalvelut on perustettu vuonna 2012.

Jaanan vahvaa osaamisaluetta on tunnetaitoihin ja itsetuntemukseen liittyvän osaamisen lisäksi HR-puolen ja esimiestyön sekä työhyvinvoinnin ja organisaatiokäyttäytymisen vahva osaaminen ja niiden soveltaminen valmennuksissa ja työnohjaus- /coaching- prosesseissa.

Elämys- ja seikkailupedagogiikalla on oma sijansa Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen luontoavusteisessa toiminnassa (Green Care), samoin kuin hevosavusteisella toiminnalla.


Jaana Laurinvaaralla on Helsingin yliopistosta korkeakoulututkinto sekä psykologiasta (v. 2008) että kasvatustieteistä (v. 1990).

Lisäksi hän on kouluttautunut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi (Turun yliopisto ja Yjäjän hevosopisto, v. 2010) sekä suorittanut työnohjaajan ja työyhteisöjen kehittäjän 2 vuotisen koulutuksen (Sosped Keskus Oy, v. 2012). Lyhempikestoista täydennys- ja lisäkoulutusta on myös runsaasti.

Jaanan CV pähkinänkuoressa:

Jaana on työskennellyt ennen Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen perustamista asiantuntija ja esimiestasolla erilaisissa haastavissa työpsykologian tehtävissä sekä esimieskoulutuksen, henkilöstön osaamisen kehittämisen ja organisaatioiden työhyvinvoinnin kehittämisen parissa. Jaanalle on vuosien varrella tullut tutuksi rekrytointi ja varhaisen puuttumisen kysymykset sekä työyhteisökonfliktien ratkaiseminen.

Jaanalla on myös käytännön tuomaa osaamista kehitysvammahuollosta ja erityistä tukea vaativien lasten ja aikuisten kanssa työskentelystä.

Jaanan työnantajia ovat olleet mm. Osuuspankkiopisto, Psykon Oy, Haka Oy, Helsingin kaupunki, tullilaitos ja ministeriöt.

Liikunnallisuus ja hevoset ovat kuuluneet Jaanan elämään teini-iästä lähtien. Viisi vuotta sitten Jaana pystyi toteuttamaan haaveensa ja hankkimaan kuntouttavaan hevostoimintaan sopivan tilan Kirkkonummen Oitmäestä, joka on avoinna kaikille Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen yritys- ja yksilöasiakkaille.

Ilon tilalla keskitytään elämään hetkessä ja unohdetaan kiire ja hälinä. Järjestämme luontoavusteisia valmennuksia ja rentouttavia elämyksiä kaikenikäisille, myös työyhteisöille.

Ilon Tilan talli Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomena Ratsastajainliiton jäsentalli, joka on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla. Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa koutsauksessa ja työnohjauksessa.


Palvelemme sekä yrityksiä että henkilöasiakkaita .


Tervetuloa tutustumaan palveluihimme tai voit kutsua myös minut tutustumiskäynnille yritykseenne! Tarjoamme tyytyväisyystakuun.

Olipa asiasi iso tai pieni, ota yhteyttä TÄSTÄ, sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 161 8895.