Ilo Elää Hyvinvointipalveluiden yrittäjänä toimii Jaana Laurinvaara. Jaana on kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti sekä Suomen Työnohjaajat ry:n jäsenenä toimiva työnohjaaja ja sertifioitu sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Jaana on myös tuleva kognitiivinen terapeutti.

Ilo Elää Hyvinvointipalvelut on perustettu vuonna 2012.

Jaanan vahvaa osaamisaluetta on tunnetaitoihin ja itsetuntemukseen liittyvän osaamisen lisäksi psykologian ja esimiestyön sekä työhyvinvoinnin osaaminen ja niiden soveltaminen valmennuksissa ja työnohjaus- /coaching- prosesseissa. Jaana kouluttautuu parhaillaan kognitiivisen terapian taitajaksi ja käyttää kognitiivisen terapian menetelmiä ja työtapoja soveltuvin osin työssään.

Elämys- ja seikkailupedagogiikalla on oma sijansa Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen luontoavusteisessa toiminnassa (Green Care ja Green Health ), samoin kuin hevosavusteisella toiminnalla.Jaana Laurinvaaralla on Helsingin yliopistosta korkeakoulututkinto sekä psykologiasta (v. 2008) että kasvatustieteistä (v. 1990).

Hän on sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja (Turun yliopisto ja Yjäjän hevosopisto v. 2010) sekä työnohjaaja ja työyhteisöjen kehittäjä (2 vuotinen koulutus Sosped Keskus Oy v. 2012). Parhaillaan Jaana suorittaa kognitiivisen terapian opinto-ohjelmaa. Muuta täydennys- ja lisäkoulutusta on myös runsaasti.


Hyvinvointitalli Ilo Elää on Suomena Ratsastajainliiton jäsentalli, joka on keskittynyt mielen ja sosiaalisten sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitojen kehittämiseen hevosten avulla.

Tallin hevoset ovat mukana myös hevosavusteisessa koutsauksessa, työnohjauk- sessa sekä esimiesvalmennuksissa.


Ilo Elää Hyvinvointitallilla keskitytään elämään hetkessä ilman kiirettä ja hälinää. Järjestämme luontoavusteisia valmennuksia ja rentouttavia elämyksiä kaikenikäisille.

Palvelemme sekä yrityksiä että henkilöasiakkaita .


Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Tarjoamme
tyytyväisyystakuun.


Olipa asiasi iso tai pieni, ota yhteyttä TÄSTÄ, sähköpostitse jaana@iloelaa.fi tai soittamalla 040 161 8895.