ILO ELÄÄ -hyvinvointivalmennus

Väsyttääkö?
Kaipaatko uutta virtaa arkeen?
Tarvitsisitko tukea ja kannustajaa säänölliseen liikuntaan?
Haluaisitko pysäyttää jatkuvan kiireen ja oppia priorisoimaan?
Haluaisitko ottaa mielikuvaharjoittelun painonhallintasi tueksi?

Yksilöllisen Ilo Elää -hyvinvointivalmennuksen avulla onnistut.

Erityistä huomiota kiinnitetään osallistujien motivaation ylläpitämiseen valmennuksen aikana. Sinun valmennuksen painopistealueesi määräytyvät henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan.

Ilo Elää -hyvinvointivalmennuksen osa-alueet. Painopisteet valitaan sinun tavoitteittesi mukaan, esim. painonhallinta tai säännöllisen liikunnan aloittaminen.

Henkilökohtainen, juuri sinulle laadittu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus, auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Omat tarpeesi, toiveesi ja unelmasi muodostavat pohjan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiselle. Ilo Elää -valmennuksen avulla opit tekemään jatkossa tietoisempia valintoja, jotka ovat myös omien arvojesi mukaisia ja näin saavutetut tulokset ovat pysyviä.

Ilo Elää -valmennus maksaa 195 euroa sisältäen 3 tapaamista valmentajasi kanssa ja konkreettisen, sinun tarpeisiisi laaditun hyvinvointisuunnitelman, joka ohjaa tietäsi kohti parempaa elämää.

Yhden tapaamisen kesto on 1 h 15 min /krt. Tapaamiset onnistuvat myös puhelimitse tai Skypen avulla.


Tulet onnistumaan, sillä motivaatio ja oman käyttäytymisen tunnistaminen ratkaisevat lähes poikkeuksetta onnistumisen. Nämä tekijät on juuri huomioitu Ilo Elää -valmennuksessa.

Jos tuntuu, että haluat laajemman valmennuskokonaisuuden, se onnistuu myös. Valmennustunnin hinta on 69 eur (60 min.) sisältäen alv. 24 %. Pidemmästä valmennuskokonaisuudesta on sovittavissa pakettihinta.

Ilo Elää -valmennus tarjoaa täyden tuen olipa sitten kyseessä liikunnan aloittaminen, ruokailutottumusten muuttaminen tai esim. stressitason alentaminen.

Hyvä olo ja tyytyväisyytesi tulevat lisääntymään hämmästyttävän nopeasti. Otathan yhteyttä niin voin auttaa sinua!

Tartu toimeen ja varaa aikasi TÄSTÄ !

nainen_rannalla.jpg

Palautetta asiakkailta:

"Todella monipuolinen ja kattava. Samassa valmennuksessa yhdistettynä kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Helppo lähteä toteuttamaan."

"Selkeä ja monipuolinen".

"Saamani henkilökohtainen ohjaus oli tilanteeseeni paneutuvaa ja todella innostavaa."