ILO ELÄÄ -valmennus

Väsyttääkö?
Kaipaatko uutta virtaa arkeen?
Tarvitsisitko tukea ja kannustajaa säänöllisen liikunnan aloittamiseen?
Haluaisitko pysäyttää jatkuvan kiireen ja oppia priorisoimaan?Terveellisemmät ruokailutottumukset?

Yksilöllinen Ilo Elää -valmennus sisältää kaikki kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueet (kuvio alla).

Erityistä huomiota kiinnitetään osallistujan motivaation ylläpitämiseen valmennuksen aikana. Sinun painopistealueesi määräytyvät henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan.

Henkilökohtainen, juuri sinulle laadittu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus, auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Omat tarpeesi, toiveesi ja unelmasi muodostavat pohjan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiselle. Ilo Elää -valmennuksen avulla opit tekemään jatkossa tietoisempia valintoja, jotka ovat myös omien arvojesi mukaisia ja näin saavutetut tulokset ovat pysyviä.

Ilo Elää -valmennus maksaa 225 euroa sisältäen 3 tapaamista valmentajasi kanssa ja konkreettisen, sinun tarpeisiisi laaditun hyvinvointisuunnitelman, joka ohjaa tietäsi kohti parempaa elämää.

Yhden tapaamisen kesto on 1 h 15 min /krt. Tapaamiset onnistuvat myös puhelimitse tai Skypen avulla.


Tulet onnistumaan, sillä motivaatio ja oman käyttäytymisen tunnistaminen ratkaisevat lähes poikkeuksetta onnistumisen. Nämä tekijät on juuri huomioitu Ilo Elää -valmennuksessa.

Jos tuntuu, että haluat laajemman valmennuskokonaisuuden, se onnistuu kyllä. Valmennustunninhinta on 75 eur (60 min.) sisältäen alv. 24 %. Pidemmästä valmennuksesta voimme myös sopia pakettihinnan.

Ilo Elää -valmennus tarjoaa täyden tuen olipa sitten kyseessä liikunnan aloittaminen, ruokailutottumusten muuttaminen tai esim. stressitason alentaminen.

Hyvä olo ja tyytyväisyytesi tulevat lisääntymään hämmästyttävän nopeasti. Ota yhteyttä pian!

Tartu toimeen ja varaa aikasi TÄSTÄ !

nainen_rannalla.jpg

Palautetta asiakkailta:

"Todella monipuolinen ja kattava. Samassa valmennuksessa yhdistettynä kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Helppo lähteä toteuttamaan."

"Selkeä ja monipuolinen".

"Saamani henkilökohtainen ohjaus oli tilanteeseeni paneutuvaa ja todella innostavaa."