ILO ELÄÄ -valmennus

Väsyttääkö?
Uutta virtaa arkeen?
Tukea ja kannustusta säännölliseen liikuntaan?
Mielikuvaharjoittelu painonhallintasi tueksi?
Kakkostyypin diabeteksen vaara?
Särkevät nivelet ja polvet, koska painoa on liikaa?

Yksilöllisen Ilo Elää -valmennuksen avulla tuplaat elämänilosi ja onnistut selättämään pahimmatkin hyvinvointiasi uhkaavat tekijät .

Erityistä huomiota kiinnitetään sinun motivaatioosi valmennuksen aikana matkalla kohti tavoitettasi. Valmennuksesi painopistealueet määräytyvät henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan.

Ilo Elää -valmennuksen osa-alueet. Painopisteet valitaan sinun tavoitteittesi mukaan, esim. painonhallinta tai stressitason alentaminen.

Henkilökohtainen, juuri sinulle suunniteltu Ilo Elää -valmennus auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Halutessasi voimme käyttää myös lyhytterapeuttisia menetelmiä esim. painonhallinnan tueksi, jolloin tapaamisia tarvitaan keskimäärin vain 5 (60 min./krt).

Omat tarpeesi, toiveesi ja unelmasi muodostavat pohjan hyvinvointisi kehittämiselle. Ilo Elää -valmennuksen avulla opit tekemään jatkossa tietoisempia valintoja, jotka ovat myös omien arvojesi mukaisia ja näin saavutetut tulokset ovat pysyviä.

Ilo Elää -valmennuksen hinta on 65 euroa / 60 min. Viiden kerran pakettihinnasta saat -10 % alennuksen.

Tapaamiset onnistuvat myös puhelimitse, Skypen tai etäyhteyden avulla, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi, eikä sinun tarvitse asentaa mitään itse koneellesi.

Ilo Elää -valmennus tarjoaa täyden tuen olipa sitten kyseessä liikunnan aloittaminen / lisääminen tukemaan hyvinvointiasi, ruokailutottumusten muuttaminen tai esim. stressitason alentaminen ja työn mielekkyyden löytäminen.

Hyvä olosi ja tyytyväisyytesi tulevat lisääntymään hämmästyttävän nopeasti.

Tartu toimeen ja varaa aikasi TÄSTÄ !

nainen_rannalla.jpg

Palautetta asiakkailta:

"Todella monipuolinen ja kattava. Samassa valmennuksessa yhdistettynä kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Helppo lähteä toteuttamaan."

"Selkeä ja monipuolinen".

"Saamani henkilökohtainen ohjaus oli tilanteeseeni paneutuvaa ja todella innostavaa."