LYHYTTERAPIA

- noidankehästä onnistumiskierteeseen -

Ahdistaako?
Oletko masentunut?
Vaikeutta solmia ihmiskontakteja?
Työuupumusta?
Stressiä?
Unettomuutta?


Kognitiivinen lyhytterapia on tutkitusti tehokasta mm. siksi, että sen avulla voi tunnistaa haitallisia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka aiheuttavat ja ylläpitävät elämää hankaloittavia oireita ja ongelmia, kuten yksinäisyyttä, ahdistusta ja syömishäiriöitä. Pian voit nauttia sellaisesta elämästä, mistä tällä hetkellä haaveilet.

Kognitiivinen lyhytterapia tarjoaa työkaluja mielen hyvinvointiin ja elämää hankaloittavien ja rajaavien ongelmien käsittelyyn. Se on matalan kynnyksen keskustelu- ja mielenterveysapua mieltäsi painavien asioiden ja hankalien tunteiden käsittelyyn. Et tarvitse lääkärin lähetettä vaan voit varata sinulle sopivan käyntiajan sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä https://vello.fi/iloelaa/

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja kehon reaktioihin sekä tekoihin.

Lyhytterapia kestää yleensä 5 - 20 käyntikertaa eli 1 - 4 kk. Se on ajallisesti rajattu hoitosarja, mistä tämän terapiasuunnan nimi tulee. Lyhytterapia sisältää usein myös muutosta edistäviä harjoituksia ja itsehoidollisia tehtäviä.

Terapiaprosessin aikana työstetään ongelmastasi riippuen mm.
- tunnetaitoja
- empatia- ja kommunikaatiotaitoja
- tunteiden säätelyä
- tavoitteellisen toiminnan ohjausta
- kriisien ja konfliktien hallintaa
- myötätuntoa
- aikaisemassa elämässäsi muodostuneita sinulle haitallisia automatattisia toimintatapoja

Lyhytterapia on luottamuksellista ja yksilöllistä sekä juuri sinun tarpeisiisi suunnattua. Se voidaan toteuttaa etäyhteydellä (Zoom-videoyhteys, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi. Sinun ei tarvitse asentaa mitään itse koneellesi). Voimme myös tavata vastaanotollani Ilo Elää Stressiklinikalla Helsingin Lapinlahdessa. Sinua palvelee psykologian kandidaatti ja kasvatustieteiden maisteri Jaana Laurinvaara. Jaanan osaamiseen ja koulutukseen voit halutessasi tutustua tästä.

Varattavissa on päivä ja ilta-aikoja. Voit varata aikasi sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä klikkaamalla TÄSTÄ


Kognitiivisen lyhytterapian hinta on 69 euroa / 60 min. Ensimmäisellä tapaamisella arvioimme yhdessä tämän hoitomuodon soveltuvuutta sinun tilanteeseen. Ensimmäinen tapaaminen on veloitukseton tutustumiskerta.

Varaa aikasi oheisesta linkistä (sähköinen ajanvarausjärjestelmä) http://vello.fi/iloelaa/ tai soittamalla numeroon 040 161 8895


Tartu toimeen ja varaa aikasi heti!