LYHYTTERAPIA

- noidankehästä onnistumiskierteeseen -

Ahdistaako?
Oletko masentunut?
Vaikeutta solmia ihmiskontakteja?
Työuupumusta?
Stressiä?
Unettomuutta?


Kognitiivinen lyhytterapia on tutkitusti tehokasta. Sen avulla voi tunnistaa haitallisia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka aiheuttavat ja ylläpitävät elämää hankaloittavia oireita ja ongelmia, kuten ahdistusta, masennusta, yksinäisyyttä, erilaisia pelkotiloja ja syömishäiriöitä. Pian voit nauttia sellaisesta elämästä, mistä tällä hetkellä haaveilet.

Kognitiivinen lyhytterapia tarjoaa työkaluja mielen hyvinvointiin ja elämää hankaloittavien ja rajaavien ongelmien käsittelyyn. Se on matalan kynnyksen keskustelu- ja mielenterveysapua mieltäsi painavien asioiden ja hankalien tunteiden käsittelyyn.

Voit varata sinulle sopivan käynti- tai etävastaanottoajan soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin p. 040 161 8895 Jaana Laurinvaaralle.

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja kehon reaktioihin sekä tekoihin.

Lyhytterapia kestää yleensä 5 - 20 käyntikertaa eli 1 - 4 kk. Se on ajallisesti rajattu hoitosarja, mistä tämän terapiasuunnan nimi tulee. Lyhytterapia sisältää usein myös muutosta edistäviä harjoituksia ja itsehoidollisia tehtäviä.

Terapiaprosessin aikana työstetään ongelmastasi riippuen mm.
- tunnetaitoja
- empatia- ja kommunikaatiotaitoja
- tunteiden säätelyä
- tavoitteellisen toiminnan ohjausta
- kriisien ja konfliktien hallintaa
- myötätuntoa
- aikaisemassa elämässäsi muodostuneita sinulle haitallisia automatattisia toimintatapoja

Lyhytterapia on luottamuksellista ja yksilöllistä sekä juuri sinun tarpeisiisi suunnattua. Se voidaan toteuttaa etäyhteydellä (Zoom-yhteys, jolloin saat valmiin linkin sähköpostiisi. Sinun ei tarvitse asentaa mitään itse koneellesi). Voimme myös tavata asiakastilassani Ilo Elää Stressiklinikalla Helsingin Lapinlahdessa.

Kognitiivisen lyhytterapian hinta on 77 euroa / 60 min.

Varattavissa on päivä ja ilta-aikoja, myös etäyhteydellä.

Voit varata sinulle sopivan ajan soittamalla tai lähettämällä viestin p. 040 161 8895. Voit myös lähettää sähköpostia jaana@iloelaa.fi

Lämpimästi tervetuloa!