ILO ELÄÄ HYVINVOINTI -valmennus

Kohti parempaa elämää yksilöllisen valmennuksen avulla:

Onko mielessäsi käynyt hyvinvointimuutos?

  • Haluaisitko pudottaa painoasi ja saada ruokailurytmisi kuntoon?
  • Kaipaatko uutta virtaa arkeen?
  • Tarvitsisitko tukea ja kannustajaa säänöllisen liikunnan aloittamiseen?
  • Haluaisitko pysäyttää jatkuvan kiireen ja oppia priorisoimaan?

Yksilöllinen Ilo Elää Hyvinvointi -valmennus sisältää kaikki kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueet (kuvio yllä). Erityistä huomiota kiinnitetään osallistujan motivaation ylläpitämiseen valmennuksen aikana. Sinun painopistealueesi määräytyvät henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan.

Henkilökohtainen, juuri sinulle laadittu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennus, Ilo Elää Hyvinvointi auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Omat tarpeesi, toiveesi ja unelmasi muodostavat pohjan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiselle. Ilo Elää Hyvinvointi valmennuksen avulla opit tekemään jatkossa tietoisempia valintoja, jotka ovat myös omien arvojesi mukaisia ja näin saavutetut tulokset ovat pysyviä.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksen avulla onnistut, sillä motivaatio ja oman käyttäytymisen tunnistaminen ratkaisevat lähes poikkeuksetta onnistumisen. Nämä tekijät on huomioitu Ilo Elää Hyvinvointi -valmennuksessa.


Ilo Elää Hyvinvointi -valmennus maksaa 240 euroa sisältäen 3 tapaamista valmentajasi kanssa ja konkreettisen, sinun tarpeisiisi laaditun hyvinvointisuunnitelman.

Tapaamisten kesto on 1 h 15 min /krt. (yhteensä siis 3 krt x 75 min.). Tapaamiset onnistuvat myös puhelimitse tai Skypen avulla.

Varaa aikasi TÄSTÄ tai soittamalla 040 161 8895.

Jos tuntuu, että haluat laajemman tai suppeamman valmennuskokonaisuuden, räätälöin sen sinulle mielelläni. Valmennustunninhinta on 75 eur (60 min.) sisältäen alv. 24 %. Pidemmästä valmennuksesta voit pyytää tarjouksen.

Minulta saat täyden tuen olipa sitten kyseessä esim. liikunnan aloittaminen, ruokailutottumusten muuttaminen ja / tai stressitason alentaminen.

Hyvä olo ja tyytyväisyytesi tulevat lisääntymään hämmästyttävän nopeasti. Ota yhteyttä!


Tartu toimeen ja varaa tutustumisaikasi TÄSTÄ !

nainen_rannalla.jpg

Palautetta asiakkailta:

"Todella monipuolinen ja kattava. Samassa valmennuksessa yhdistettynä kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Helppo lähteä toteuttamaan."

"Selkeä ja monipuolinen".

"Saamani henkilökohtainen ohjaus oli tilanteeseeni paneutuvaa ja todella innostavaa."