Tervetuloa Hyvinvointitallille!

Hyvinvointitalli Ilo Elää on viihtyisä 5 hevosen ratsutalli Kirkkonummen Oitmäessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Espoon rajaa. Panostamme hevosihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen miellyttävässä ympäristössä.

Tallimme toiminta on suunnattu kaiken ikäisille asiakkaille. Palvelumme lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Ilmapiiri tallillamme on kiireetön vailla suurten tallien hälinää. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti siten, että käynnistä muodostuu miellyttävä elämys.

PALVELUMME

Olemme erikoistuneet mielenterveys- ja vuorovaikutuksen ongelmista sekä syömishäiriöistä kärsivien asiakkaiden kuntouttavaan terapeuttiseen hevostoimintaan (sosiaalipedagoginen hevostoiminta).

Hyvinvointitallimme hevosavusteinen toiminta sopii mainiosti myös stressinhallintaan ja itsetuntoa vahvistavaksi toiminnaksi, koulukiusatuille sekä ujoille ja jännittämään taipuville.Jos kärsit hevosiin tai ratsastukseen liittyvistä jännityksen tai pelon tunteista, autamme kaiken tasoisia ja ikäisiä ratsastajia vapautumaan peloistaan. Hevonen aistii ratsastajan tunnetilan, eikä hevosta voi huijata.

Oman mielensä hallintaan kannattaa panostaa. Siitä on iloa koko loppuelämäsi ajan.

Ole yhteydessä, jos haluat varata ajan tai kysyä lisätietoja puh. 040 161 8895 tai jaana@iloelaa.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Tutustu palveluihimme yrityksille TÄSTÄ