Tervetuloa Hyvinvointitallille!

PALVELUMME

1. Olemme erikoistuneet mielenterveys-, tunne ja vuorovaikutuksen haasteista sekä syömishäiriöistä kärsivien asiakkaiden kuntouttavaan sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan (hevosterapia). Hevosavusteinen toimintamme sopii hyvin myös keskittymishäiriöistä (ADHD) kärsiville aikuisille ja lapsille.

2. Hyvinvointitallimme hevosavusteinen toiminta sopii myös stressinhallintaan ja itsetuntoa vahvistavaksi toiminnaksi, koulukiusatuille sekä ujoille ja jännittämään taipuville.

3. Jos kärsit hevosiin tai ratsastukseen liittyvistä jännityksen tai pelon tunteista, autamme kaiken tasoisia ja ikäisiä ratsastajia vapautumaan peloistaan.

Hevonen aistii ratsastajan tunnetilan, eikä hevosta voi huijata. Oman mielensä hallintaan kannattaa panostaa. Siitä on iloa koko loppuelämäsi ajan.

VARAA AIKA TAI KYSY LISÄTIETOJA

Ole yhteydessä TÄSTÄ, jos haluat varata ajan tai kysyä lisätietoja. Voit myös soittaa puh. 040 161 8895 tai lähettää sähköpostia jaana@iloelaa.fi. Annan mielelläni lisätietoja.

Hyvinvointitalli Ilo Elää on osoitteessa
Myllypellontie 29, 02510 Kirkkonummi (vain 30 min. Helsingin keskustasta ja 5 min. Kehä III, lähellä Espoon rajaa).

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Hyvinvointitalli Ilo Elää panostaa asiakkaidensa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen miellyttävässä ympäristössä.

Tallimme toiminta on suunnattu kaiken ikäisille. Palvelumme lähtökohtana on aina tyytyväinen asiakas. Ilmapiiri tallillamme on kiireetön vailla suurten tallien hälinää. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti siten, että käynnistä muodostuu miellyttävä elämys.

Palvelemme myös yrityksiä.

Tutustu palveluihimme yrityksille TÄSTÄ