Hevosavusteinen Tsemppari yksilövalmennus lapsille ja nuorille esim. kiukunpuuskien, erilaisten pelkojen tai ahdistuksen tunteiden käsittelyn tueksi.

Tsemppari on toiminnallinen valmennus lapsille ja nuorille, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja kognitiivisen lyhytterapian työote.

Tämä valmennus toteutetaan 10 kerran jaksona. Yhden käyntikerran hinta on 74,90. Alkukartoitus on veloitukseton. Jaksoon sisältyy
- valmennuksen tavoitteista sopiminen alkukartoituksen jälkeen
- tavoitteiden mukainen yksilöllinen työskentely henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
- hevosavusteiset yksilötapaamiset Ilo Elää Hyvinvointitallilla (10 x 1 h)
- vaikuttavuuden seuranta
- materiaalit
- tapaturmavakuutus tapaamisten ajalle
- ratsastuskypärän laina
- vanhempien/huoltajien ohjaus tarpeen mukaan

Tsempparivalmennus sopii helposti räjähteleville, ahdistuneille tai pelokkaille lapsille ja nuorille sekä myös ujoille, aroille tai koulukiusatuille lapsille. Se soveltuu myös hyvin neuropsykologisissa haasteissa, kuten ADHD ja Aspergerin oireyhtymän piirteitä omaavat lapset/nuoret.

Tsemppari-valmennuksen painopiste on tavoitteiden mukaisessa työskentelyssä ponin/hevosen kanssa. Valmennus ei perustu ratsastukselle, vaikka sekin voi olla osana toimintaa. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita, mutta siitä ei ole haittaakaan.

Lämpimästi tervetuloa varaamaan tutustumisaika (42,50 eur /60 min).
Voit varata ajan soittamalla 040 1618895 tai sähköisestä ajanvarauksesta TÄSTÄ. Voit kysyä lisätietoja valmennuksesta soittamalla puh. 040 161 8895 tai sähköpostitse terapeutti@iloelaa.fi.

Tsempparivalmennuksesta vastaa KM, PsK Jaana Laurinvaara. Jaana on sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja ja kognitiivinen lyhytterapeutti (mastertaso).

Lämpimästi tervetuloa tsempparivalmennukseen! Juuri nyt on vapaita aikoja saatavilla. Varaa pian omasi TÄSTÄ