Hevosavusteinen esimies- ja tiiminvetäjävalmennus

Hevosavusteisen esimies- ja tiiminvetäjävalmennuksen tuloksena valmiutesi kohdata kielteisiä tunteita (sekä omia että toisten) paranee ja ymmärryksesi haastavia vuorovaikutustilanteita kohtaan lisääntyy.

Hevosavusteinen esimies- ja tiiminvetäjävalmennus perustuu oivalluksiin ja kokemukselliseen oppimiseen. Se on luonteeltaan energisoivaa, koska valmennusympäristö poikkeaa tavanomaisesta. Osanottajille tarjoutuu mahdollisuus kokea ja tarkastella asioita uudesta näkökulmasta.

Valmennus toteutetaan kolmena perättäisenä tiistai-iltapäivänä, 3 tuntia / krt, jolloin on mahdollisuus prosessimaiseen työskentelyyn.


Valmennuksessa keskitytään tunne- ja vuorovaikutustaitojen sekä itsetuntemuksen kehittämiseen myös hevonen työparina, sillä hyvä esimies tuntee itsensä, vahvuutensa ja heikkoutensa.

Hevonen on uskomattoman hyvä nostamaan esiin ne puolet, joita kannattaa kehittää. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Valmennus alkaa tiistaina 1.10. klo 13. Se toteutetaan kolmena peräkkäisenä tiistai-iltapäivänä klo 13 - 16.

Valmennusiltapäivät ovat 1.10., 8.10. ja 15.10. (yhteensä 12 tuntia).

Valmennuksen hinta on 434 eur (sisältäen 84 eur alv. 24 % ).

Valmennuksen vetäjänä toimii Jaana Laurinvaara, jolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus esimiesten ja työyhteisöjen valmentamisesta. Jaana on peruskoulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti sekä coach ja työnohjaaja SOSPED, STOry. Jaana toimii sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajana ja käyttää hevosia myös työparina työnohjauksessa ja coachingissa.

Hyvinvointitalli Ilo Elää, missä valmennus toteutetaan, on hevosavusteisiin palveluihin erikoistunut hyvinvointitalli nopeiden liikenneyhteyksien päässä.

Valmennus toteutetaan Ilo Elää Hyvinvointitallilla Kirkkonummen Oitmäessä (lähellä Espoon rajaa) nopeiden kulkuyhteyksien päässä. Esim. Kehä III:lta on 5 min.matka autolla ja Helsingin keskustasta 30 min matka.

Ilmoittaudu valmennukseen TÄSTÄ. Voit kysyä lisätietoja soittamalla Jaanalle puh. 040 161 8895 tai yhteydenottolomakkeella TÄSTÄ.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa hevoskokemusta, eikä valmennuksen aikana ole tarkoitus ratsastaa. Harjoitukset tehdään hevosen kanssa hevosta taluttaen tai irrallaan kulkevan hevosen kanssa aidatulla ratsastuskentällä. Valmentaja valitsee ryhmän osanottajille tarkoitukseen sopivat harjoitukset.

Hevosavusteisen esimiesvalmennuksen ohjaaja Jaana Laurinvaara ja Ilo Elää Hyvinvointitallin suomenhevonen VIli.


Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan esimies- ja tiimivalmennuksen uusi ulottuvuus! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.