Hevosavusteinen esimies- ja tiiminvetäjävalmennus

Hevosavusteisen esimies- ja tiiminvetäjävalmennuksen tuloksena valmiutesi kohdata kielteisiä tunteita (sekä omia että toisten) paranee ja ymmärryksesi haastavia vuorovaikutustilanteita kohtaan lisääntyy.

Hevosavusteinen esimies- ja tiiminvetäjävalmennus perustuu oivalluksiin ja kokemukselliseen oppimiseen. Se on luonteeltaan energisoivaa, koska valmennusympäristö poikkeaa tavanomaisesta. Osanottajille tarjoutuu mahdollisuus kokea ja tarkastella asioita uudesta näkökulmasta.

Valmennus toteutetaan kolmena perättäisenä tiistai-iltapäivänä, 3 tuntia / krt, jolloin on mahdollisuus prosessimaiseen työskentelyyn.


Valmennuksessa keskitytään tunne- ja vuorovaikutustaitojen sekä itsetuntemuksen kehittämiseen hevonen työparina.

Hevonen on uskomattoman hyvä nostamaan esiin ne puolet, joita kannattaa kehittää. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.Valmennus toteutetaan kolmena peräkkäisenä iltapäivänä viikon välein ( 3 krt x 3 h) ja sen kokonaishinta on 434 eur (sis. alv. 24 % = 84 eur).

Valmennuksen vetäjänä toimii Jaana Laurinvaara, jolla on pitkä ja monipuolinen työkokemus esimiesten ja työyhteisöjen valmentamisesta. Jaana on peruskoulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti sekä coach ja työnohjaaja SOSPED, STOry. Jaana toimii sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajana ja käyttää hevosia myös työparina työnohjauksessa ja coachingissa.

Hyvinvointitalli Ilo Elää, missä valmennus toteutetaan, on hevosavusteisiin palveluihin erikoistunut hyvinvointitalli nopeiden liikenneyhteyksien päässä.

Valmennus toteutetaan Ilo Elää Hyvinvointitallilla Kirkkonummen Oitmäessä (lähellä Espoon rajaa) nopeiden kulkuyhteyksien päässä. Esim. Kehä III:lta on 5 min.matka autolla ja Helsingin keskustasta 30 min matka.

Jos olet kiinnostunut tästä valmennuksesta, ilmoittaudu valmennukseen TÄSTÄ jättämällä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä, kun seuraavan ryhmän ajankohta on varmistunut. Valmennus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena valmennuksena. Voit kysyä halutessasi lisätietoja soittamalla Jaanalle puh. 040 161 8895 tai yhteydenottolomakkeella TÄSTÄ.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa hevoskokemusta, eikä valmennuksen aikana ole tarkoitus ratsastaa. Harjoitukset tehdään hevosen kanssa hevosta taluttaen tai irrallaan kulkevan hevosen kanssa aidatulla ratsastuskentällä. Valmentaja valitsee ryhmän osanottajille tarkoitukseen sopivat harjoitukset.

Hevosavusteisen esimiesvalmennuksen ohjaaja Jaana Laurinvaara ja Ilo Elää Hyvinvointitallin suomenhevonen VIli.


Lämpimästi tervetuloa mukaan kokemaan esimies- ja tiimivalmennuksen uusi ulottuvuus!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.