Hevosavusteinen 4 hengen ryhmä aikuisille

Kärsitkö stressistä?
Onko mielesi maassa?
Pyörivätkö työasiat jatkuvasti mielessä?

Monet tutkimukset osoittavat hevosilla olevan selkeästi rauhoittava vaikutus mm. stressiin ja ahdistukseen sekä masennuksen oireisiin.

Sydämen syke, verenpaine ja stressihormonien taso sekä lihasjännitys laskevat jo muutaman hevostallilla vietetyn minuutin jälkeen.

Myönteinen mieliala vahvistuu ja negatiiviset tunteet vähenevät ohjatussa hevosavusteisessa toiminnassa.

Hevosavusteisessa toiminnassa aivojen keskittymiskyky paranee ja ihminen on läsnä kokonaisvaltaisemmin nykyhetkessä.

Hevosavusteisessa toiminnassa hyvinvointivaikutukset syntyvät hevosen, toiminnallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta.

Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa. Harjoitukset hevosten kanssa tehdään maasta käsin, mikä opettaa aitoa läsnäoloa ja vuorovaikutusta hevosten kanssa.

Osallistumismaksu tähän Antistress 4 hengen pienryhmään on 168 eur (= kokonaishinta, yht. 4 krt x 90 min). Hinta sisältää materiaalin, ratsastuskypärän lainan ja Suomen Ratsastajainliiton tapaturmavakuutuksen.

Tervetuloa tähän Hyvän Mielen pienryhmään! Mikä ihana mahdollisuus lisätä omaa hyvinvointia hevosavusteisessa toiminnassa!

Seuraavaan Antistress -ryhmään on nyt ilmoittautuminen auki.

Ryhmä tapaa lauantaisin 1.10. alkaen klo 12 - 13.30. Tapaamiset ovat 1.10., 8.10., 15.10. ja 22.10. (=yht. 4 krt). Ryhmän kokonaishinta on 168 eur sisältäen materiaalin, ratsastuskypärän lainan ja tapaturmavakuutuksen. Ilmoittaudu ryhmään TÄSTÄ.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pienryhmän vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti Jaana Laurinvaara. Jaana on suorittanut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2010 ja tehnyt hevosavusteista kuntoutusta jo yli 8 vuotta. Jaana on myös kognitiivinen lyhytterapeutti.

Kuvassa Ilo Elää Hyvinvointitallin ihana connemara Milla. Lämpimästi tervetuloa hevosavusteiseen ryhmäämme, missä Milla on myös mukana :)