Hevosavusteinen pienryhmä aikuisille

Kärsitkö stressistä?
Onko mielesi maassa?
Pyörivätkö työasiat jatkuvasti mielessä?

Monet tutkimukset osoittavat hevosilla olevan selkeästi rauhoittava vaikutus mm. stressiin ja ahdistukseen sekä masennuksen oireisiin.

Sydämen syke, verenpaine ja stressihormonien taso sekä lihasjännitys laskevat jo muutaman hevostallilla vietetyn minuutin jälkeen. Myönteinen mieliala vahvistuu ja negatiiviset tunteet vähenevät ohjatussa hevosavusteisessa toiminnassa.
Hevosavusteisessa toiminnassa aivojen keskittymiskyky paranee ja ihminen on läsnä kokonaisvaltaisemmin nykyhetkessä.

Hevosavusteisessa toiminnassa hyvinvointivaikutukset syntyvät hevosen, toiminnallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta.

Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa. Harjoitukset tässä pienryhmässä hevosten kanssa tehdään maasta käsin, mikä opettaa aitoa läsnäoloa ja vuorovaikutusta hevosten kanssa.

Osallistumismaksu tähän Antistress -ryhmään on 168 eur (= kokonaishinta, yht. 4 krt x 90 min).

Halutessasi voit osallistua useamman 4 kerran jakson peräkkäin.

Tervetuloa tähän Hyvän Mielen ryhmään! Mikä ihana mahdollisuus lisätä omaa hyvinvointia hevosavusteisessa toiminnassa!

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN TÄSTÄ tai sähköpostitse jaana@iloelaa.fi .

Seuraava pienryhmä alkaa marras-joulukussa, kun ryhmään on ilmoittautunut 2 - 4 osanottajaa. Ryhmä kokoontuu lauantai-iltapäivisin klo 14 - 15.30.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Pienryhmän vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti Jaana Laurinvaara. Jaana on suorittanut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2010 ja tehnyt hevosavusteista kuntoutusta jo yli 8 vuotta. Syksyllä 2021 Jaana valmistuu kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi.

Kuvassa Ilo Elää Hyvinvointitallin ihana connemara Milla. Lämpimästi tervetuloa hevosavusteiseen ryhmäämme, missä Milla on myös mukana :)