Hevosavusteinen Antistress-pienryhmä

Monet tutkimukset osoittavat hevosilla olevan selkeästi rauhoittava vaikutus mm. stressiin ja ahdistukseen sekä masennuksen oireisiin.

Sydämen syke, verenpaine ja stressihormonien taso sekä lihasjännitys laskevat jo muutaman hevostallilla vietetyn minuutin jälkeen.

Myönteinen mieliala vahvistuu ja negatiiviset tunteet vähenevät ohjatussa hevosavusteisessa toiminnassa.

Hevosavusteisessa toiminnassa aivojen keskittymiskyky paranee ja ihminen on läsnä kokonaisvaltaisemmin nykyhetkessä.

Hevosavusteisessa toiminnassa hyvinvointivaikutukset syntyvät hevosen, toiminnallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta.

Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa hevoskokemusta tai hyvää fyysistä kuntoa. Harjoitukset hevosten kanssa tehdään maasta käsin, mikä opettaa aitoa läsnäoloa ja vuorovaikutusta hevosten kanssa.

Tervetuloa Hyvän Mielen pienryhmään!
Pieni irtiotto arjesta!
Ihana mahdollisuus lisätä omaa hyvinvointia hevosavusteisessa toiminnassa!

Seuraavan Antistress-pienryhmän järjestämisajankohta on vielä auki.

Osallistumismaksu pienryhmään on (kokonaishinta 4 krt) 149 eur sisältäen yksilöllisen ohjauksen, materiaalin ja ratsastuskypärän lainan. Ryhmä tapaa yleensä viikon välein 90 min krt neljän viikon ajan.

Jätä yhteystietosi, jos olet kiinnostunut tästä ryhmästä. Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mitenkään. Ryhmään voi ilmoittautua tästä tai laittamalla sähköpostia jaana@iloelaa.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Pienryhmän vetäjänä toimii Jaana Laurinvaara. Jaana on suorittanut sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajan täydennyskoulutuksen vuonna 2010 ja tehnyt hevosavusteista kuntoutusta jo yli 10 vuotta.

Jaana on myös kognitiivinen lyhytterapeutti ja työyhteisöjen työnohjaaja SOSPED, STOry. Jaana tekee kognitiivista lyhytterapiaa ja työnohjausta myös hevosavusteisesti.

Ole yhteydessä, jos sinulla herää jotain kysyttävää jaana@iloelaa.fi tai puh./WhatsUp 040 161 8895.

Kuvassa Ilo Elää Hyvinvointitallin ihana connemara Milla. Lämpimästi tervetuloa hevosavusteiseen ryhmäämme, missä Milla on myös mukana :)