Hali hevoselle hyvin tehdystä työstä, Vili ja Jaana.

Ratsasta paremmin mielen valmennuksen avulla

Ratsastajan mielenhallinta on olennainen osa ratsastuksessa ja ratsastustaitojen kehityksessä. Hevonen aistii vaistomaisesti tapasi ajatella ja tuntea. Jos olet jännittynyt tai peloissasi, jännittyy hevosesikin, mikä taas vaikuttaa teidän molempien keskittymiseen ja suoritukseen ratsukkona.

Valmennuksessa opit tunteiden hallintaa ja saavutat paremman itsetunnon ratsastajana, mikä vaikuttaa suoritukseesi ja itsellesi asettamiisi tavoitteisiin.

Mielen valmennuksessa alat hahmottamaan tilanteesi uudella tavalla sekä saat uutta näkökulmaa ja oivalluksia. Valmennus sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille ratsastajille. Yhden valmennuskerran pituus on 60 min.

Valmennus tapahtuu pääsääntöisesti Ilo Elää Hyvinvointitallilla Kirkkonummen Oitmäessä (lähellä Kehä III ja Espoon rajaa) tai etänä.

Valmentajana toimii sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, urheilupsykologiaan perehtynyt psykologian kandidaatti ja kognitiivinen lyhytterapeutti, KM Jaana Laurinvaara.

Varaa aikasi ensimmäiseen valmennukseen TÄSTÄ tai kysy lisätietoja jaana@iloelaa.fi tai puh. 040 161 8895. Valmennuksen hinta on 70 eur kerralta. Viiden kerran jakson hinta on 300 eur.

Lämpimästi tervetuloa matkalle kohti nautinnollista ratsastusta :)