LYHYTTERAPIA

Ahdistaako?
Oletko masentunut?
Onko sinun vaikea tutustua ihmisiin?
Työuupumusta?
Stressiä?
Unettomuutta?

Kuvittele, miten ihanalta tuntuisi päästä eroon sinua kiusaavista masentavista ajatuksista, hankalista tunteista tai voimattomaksi tekevästä masennuksesta.

Aloita lyhytterapia! Jo muutama tapaaminen kognitiivisessa lyhytterapiassa voi saada aikaan ison muutoksen. Tapaamiset voivat olla joko lähi- tai etätapaamisia.

Kognitiivisen lyhytterapian avulla opit tunnistamaan sinulle haitallisia ajattelu- ja toimintatapoja, jotka aiheuttavat sinulle ahdistusta, masennusta, yksinäisyyttä, erilaisia pelkotiloja tai esim. syömishäiriön.

Kognitiivinen lyhytterapia on tutkitusti tehokasta. Lyhytterapian nimi tulee siitä, että se on pituudeltaan rajattu hoitosarja. Menneisyyttä käsitellään vain siinä määrin kun se on tarpeellista nykyisten oireiden ymmärtämiseksi.

Pian voit nauttia sellaisesta elämästä, mistä haaveilet.

Mielessä pyörivät uhat tai asioiden vatvominen jäävät taakse. Tulet tietoiseksi tunteistasi ja pystyt käsittelemään myös vaikeita tunteita ilman, että sinun tarvitsee painaa niitä pois tietoisuudestasi. Tietoisuudesta pois painetut tunteet varastoituvat kehoosi ja ilmoittavat itsestään erilaisina psyykkisinä ja kehollisina oireina.

Kognitiivinen lyhytterapia on keskustelu- ja mielenterveysapua mieltäsi painavien hankalien asioiden käsittelyyn.

Lääkärin lähetettä ei tarvita. Voit hakeutua lyhytterapiaan itse. Yleensä käyntejä on 3 - 20 kertaa. Joskus jo 1 kerta riittää.

Kognitiivinen lyhytterapiakäynti maksaa 77 eur (60 min). Tutustumiskäynti on puoleen hintaa 38,50 eur.

Voit varata sinulle sopivan lähi- tai etävastaanottoajan suoraan sähköisestä kalenteristani Vello.fi/iloelaa/. Saatavilla on päivä-, ilta- ja lauantaiaikoja. Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

Jos haluat keskustella lyhytterapian soveltuvuudesta sinulle tai kysyä siitä lisää, varaa silloin maksuton 30 min etäaika sähköisestä kalenteristani Vello.fi/iloelaa/. Minulle voi myös soittaa p. 040 1618895.

Ihminen toimii kokonaisuutena. Tunteet vaikuttavat ajatuksiin ja kehon reaktioihin sekä tekoihin.

Ota nyt ensimmäinen askel ja varaa aikasi sähköisestä kalenteristani.

Yleensä mieltä painavat ongelmat eivät parane odottamalla vaan päinvastoin mutkistuvat.

Lämpimästi tervetuloa!