Hevosavusteinen työnohjaus tai coaching

Hevosavusteinen työnohjaus kuuluu työnohjauksen toiminnallisiin menetelmiin. Muita toiminnallisen työnohjauksen muotoja ovat mm. taide ja tanssi. Kun tilanteita lähestytään toiminnan kautta, voidaan työnohjauksessa saada esille kehoon lukittuja ajatuksia ja tuntemuksia, joita ei ehkä ole tiedostettu lainkaan ja näin ratkaistua ongelmatilanteita. Asioita voidaan kuvata ja havainnollistaa muutenkin kuin puhumalla.

Jaana_ja_Vili_sivulta_www.jpg

Työnohjaustilanteessa toimintamme hevosen kanssa perustuu pitkälle tunteisiin ja kokemukselliseen läsnäoloon. Hevonen ei ole kiinnostunut selityksistämme tai järkeilystämme vaan odottaa meiltä johdonmukaisuutta ja reilua johtajuutta. Tämän vuoksi johtamisen ja keskittymiskyvyn ongelmat sekä haasteet tunteidemme käsittelyssä heijastuvat helposti vuorovaikutukseemme hevosten kanssa.

Tervetuloa aloittamaan työnohjaus tai coaching hevosavusteisena.
Varaa aikasi jaana@iloelaa.fi tai puh. 040 161 8895. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lisäinfoa hevosavusteisesta työnohjauksesta löydät linkistä, joka vie Työtehoseuran järjestämään Teemapäivään hevosavusteisesta toiminnasta. Yhtenä aihealueena oli hevosten käyttö työnohjauksessa, mikä oli Jaanan esityksen aiheena. Linkki alla:
http://www.tts.fi/files/1239/Jaana_Laurinvaara_Ilo_Elaa_Tyohyvinvointipalvelut.pdf


Vuorovaikutus- ja johtamistaitojen kehittäminen hevosavusteisesti

Tiedostatko sinä kehon kielesi välittämät viestit?

Tukeeko kehon kielesi verbaalista ilmaisuasi?

Oletko sinä tietoinen tavastasi olla vuorovaikutuksessa?

Entä tavastasi johtaa ihmisiä?


Hevoset toimivat loistavana peilipintana johtajuudellesi ja tavallesi olla vuorovaikutuksessa.

Sanoja ei tarvita, luottamus ja kehonkieli ovat avainasemassa.

Hevoset ovat oivia opettajia tässä. Jotta kommunikointi ihmisten ja hevosten kanssa on mahdollista, on saavutettava luottamuksen ja avoimuuden ilmapiiri sekä tunnistettava oma tapansa toimia. Käskyttämisestä ei ole apua ihmisten eikä hevostenkaan kanssa. Avainsana on luottamus.

Ilo Elää Hyvinvointipalvelut toteuttaa oivaltavaa johtamis-ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä hevosavusteisesti. Hevostallimme sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n tuntumassa Kirkkonummella. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Johtamis-ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen hevosavusteisesti soveltuu sekä yksittäisille henkilöille että yritysten henkilöstön kehittämiseen. Varaa aika jaana@iloelaa tai puh. 040 161 8895.

Annan mielelläni lisätietoja sekä tarjouksen valmennuksesta.

Lämpimästi tervetuloa hevosavusteiseen valmennukseen!