Ilon Sankarit pienryhmä itsetunnon vahvistamiseen tytöille ja pojille
(noin 8 - 11 -vuotiaille)

Oletko huolissasi lapsesi itsetunnon myönteisestä kehityksestä?Epäiletkö, että lapsellasi on heikko itsetunto?

Ilmoita nyt lapsesi Ilon Sankarit -pienryhmään ja paljon hyvää tapahtuu lapsesi elämässä. Hän tulee iloitsemaan myönteisemmästä minäkuvastaan ja vahvistuneesta itsetunnostaan sekä koulussa että vapaa-ajalla.

Ilon Sankarit -ryhmässä lapsellasi on hänen ikäkaudelleen sopivaa elämyksellistä toimintaa, osittain myös hevosavusteisena.

Ilon Hevostilalla kokoontuu lasten toiminnallinen pienryhmä ILON SANKARIT, joka toteutetaan elämyspedagogiikan keinoin. Ilon sankarit ryhmässä arempikin lapsi saa myönteisiä kokemuksia omaa ikätasoaan vastaavassa, kehittävässä elämyksellisessä toiminnassa. Toiminnan tavoitteena on auttaa lapsia tunnistamaan heidän omia vahvuuksiaan ja tämän avulla kehittää heidän itsetuntoaan.

Ryhmään ovat myös tervetulleita ujot ja arat sekä koulukiusatut lapset, samoin kuin vähän liikkuvat lapset, jotka viettävät paljon aikaa ruudun ääressä.

Lasten minäkuvaa ja itsetuntoa lähdetään vahvistamaan yksilöllisesti ja myös hevosavusteista toimintaa apuna käyttäen. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Hevoset nauttivat välillä päiväunia. Tässä tallimme hevoset Milla ja Vili päivälevolla laitumella.

  • Pienryhmä kokoontuu neljä kertaa Ilo Elää Hyvinvointipalvelujen tiloissa osoitteessa Myllypellontie 29, 02510 Oitmäki (Kirkkonummi).
  • Yhteensä 4 krt (= 7 tuntia) käsittävän ohjatun pienryhmän (4 lasta) kokonaishinta on 125 eur./hlö.
  • Ryhmässä vältetään kilpailuhenkisyyttä.
    Jokainen lapsi
    huomioidaan yksilöllisesti.

Ryhmän vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Jaana Laurinvaara. Jaanan erityisen mielenkiinnon kohteena ovat itsetunto sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen eri ikäisillä.

Miltä ajatus banaanin syöttämisestä hevoselle tuntuu? Se on ikimuistoinen ja voimakkaita myönteisiä tunteita herättävä kokemus. Anna lapsesi kokea se!

Kuvassa pienryhmän vetäjä Jaana ja hyvinvointitallimme hevonen Mausie (L' Esprit ll).

Jos olet kiinnostunut Ilon Sankarit ryhmästä, ilmoita lapsesi ryhmään TÄSTÄ tai jaana@iloelaa.fi tai puh. 040 161 8895. Näin saat ensimmäisten joukossa tiedon uudesta alkavasta ryhmästä.

Lisätietoja voit kysyä soittamalla Jaanalle 040 161 8895 tai info@iloelaa.fi tai yhteydenottolomakkeen avulla tästä.