Hevosavusteinen Ilon Sankarit pienryhmä lapsille
(noin 9 - 12 -vuotiaille)

Nauttiiko lapsesi puuhailusta hevosten kanssa?

Oletko huolissasi lapsesi liiallisesta ruutuajasta?

Epäiletkö, että lapsellasi on heikko itsetunto?

Kiusataanko häntä mahdollisesti koulussa?

Ilmoita nyt lapsesi itsetuntoa vahvistavaan Ilon Sankarit -pienryhmään Ilo Elää Hyvinvointitallille ja paljon hyvää tapahtuu lapsesi elämässä. Hän tulee iloitsemaan myönteisemmästä minäkuvastaan ja vahvistuneesta itsetunnostaan sekä koulussa että vapaa-ajalla. Ilon Sankarit -ryhmässä lapsellasi on hauskaa ja elämyksellistä hevosavusteista toimintaa. Halutessaan pääsee kokeilemaan myös ratsastusta.

Toiminnan tavoitteena on auttaa lapsia tunnistamaan heidän omia vahvuuksiaan ja kehittää heidän itsetuntoaan hevosavusteisesti.

Ryhmään ovat tervetulleita myös ujot ja arat sekä koulukiusatut lapset, samoin kuin vähän liikkuvat lapset, jotka viettävät paljon aikaa ruudun ääressä. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Hevoset nauttivat välillä päiväunia. Tässä tallimme hevoset Milla ja Vili päivälevolla laitumella.

  • 4 krt kokooontuva pienryhmä, jonka kesto on 1½ tuntia /krt
  • Yhteensä 4 krt (= 8 tuntia) käsittävän ohjatun pienryhmän (3 lasta) kokonaishinta on 148 eur /lapsi.
  • Jokainen lapsi saa runsaasti henkilökohtaista myönteistä palautetta ja oppii tunnistamaan omia vahvuuksiaan.

Ryhmän vetäjänä toimii kasvatustieteiden maisteri ja psykologian kandidaatti, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Jaana Laurinvaara. Jaanan erityisen mielenkiinnon kohteena ovat itsetunto sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen eri ikäisillä.

Miltä ajatus banaanin syöttämisestä hevoselle tuntuu? Se on ikimuistoinen ja voimakkaita myönteisiä tunteita herättävä kokemus. Anna lapsesi kokea se!

Kuvassa pienryhmän vetäjä Jaana ja hyvinvointitallimme hevonen Mausie (L' Esprit ll).

Ilmoita kiinnostuksesi Ilon Sankarit pienryhmää kohtaan TÄSTÄ tai jaana@iloelaa.fi tai puh. 040 161 8895. Saat tiedon seuraavasta alkavasta Ilon Sankarit ryhmästä hyvissä ajoin ennen ryhmän alkamista.

Kiinnostuksen ilmaiseminen Ilon Sankarit pienryhmää kohtaan ei sido sinua mitenkään vaan voit ihan rauhassa päättää lapsesi osallistumisesta ryhmään.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!